Σελίδες


Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η χρονιά έκλεισε όμορφα για τον Εθνικό (video)

Η χρονιά έκλεισε όμορφα για τον Εθνικό (video)

Σε μία εκδήλωση γεμάτη ωραίες στιγμές, χαμόγελα και πολύ αισιοδοξία για το μέλλον έκλεισε και επίσημα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η πιο επιτυχημένη χρονιά όλων των εποχών Ήταν όλοι εκεί, στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου και αγκάλιασαν γι ακόμα μία φορά την ομάδα του Εθνικού.

Ο Δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Λαμπάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γωγώ Νικολάου, ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Στρατηγός της 12ης Μεραρχίας, Δημοσιογράφοι, το Δ.Σ του Εθνικού, το προπονητικό team, παίχτες, χορηγοί, υποστηρικτές, έδωσαν όλοι τα χέρια για την συνέχεια αυτής της όμορφης προσπάθειας, προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα μία αξιόλογη χρονιά.
Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας είπε: «Σας καλωσορίζω στην εκδήλωση προς τιμής όλων όσοι ανήκουν στην οικογένεια του Εθνικού. Ευχαριστώ τον Σάκη και τον Ανέστη για όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Στόχος μας είναι ο Εθνικός να θεωρείται αθλητικό προϊόν, με τη βοήθεια του τμήματος Μάρκετινγκ, που κατάφερε αρκετά πράγματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι για το οποίο θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Νεγιάννη. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας, καθώς μας βοήθησε σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι. Σκοπός του Εθνικού είναι να αποκτήσει αυτοτέλεια μέσω του τμήματος Μάρκετινγκ. Χωρίς τους χορηγούς μας θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ζήσαμε τεράστιες συγκινήσεις αυτή τη χρονιά. Λόγω τεχνικών προβλημάτων, που σχετίζονται με την ακαταλληλότητα του γηπέδου, δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε στο Champions League. Ο Εθνικός τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο Challenge Cup και το βέβαιο είναι πως πάλι θα πρωταγωνιστήσει».

O επανεκλεγείς Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης τόνισε: «Είμαι μέσα στην ένταση και την ψυχή του Εθνικού. Από μικρός σ' αυτή την πόλη βιώνω ως Αλεξανδρουπολίτης όλο το κλίμα και την κατάσταση, γι' αυτό και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο όχι μόνο με το πόστο μου, αλλά και ως άνθρωπος. Μπράβο σε όλους για την πορεία της ομάδας και την προσπάθεια».

Ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς επισήμανε: «Όλοι ανήκουμε στην οικογένεια του Εθνικού. Θα πρέπει όσο περισσότεροι γίνεται να βοηθήσουν σ' αυτή την προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους και ελπίζω σύντομα η ομάδα να παίζει στο καινούριο γήπεδο". Από την πλευρά της, η νυν Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γεωργία Νικολάου δήλωσε: "Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες της ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Εθνικό. Από την πλευρά μας ως Περιφέρεια κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, παρέχοντας την αμέριστη βοήθεια μας στο σύλλογο».

Media


πηγη www.volleynews.gr