Σελίδες


Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου : Εθνικός και δημοτικές εκλογές


Παίρνοντας αφορμή από τα όσα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή  της 6/5/2014 με τους υποψήφιους Δημάρχους και αναφέρονταν στην ομάδα του Εθνικού, το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης δηλώνει τα εξής:
1)    Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση, εφόσον δεν θίγεται το όνομα και η ιστορία της ομάδας.
2)  Αναφορικά με τον αν ο Δήμαρχος κ. Λαμπάκης κόβει εισιτήριο για να παρακολουθήσει αγώνες βόλλεϋ, δηλώνουμε,  ότι ο Δήμαρχος αν και είναι ο πρώτος που αγοράζει κάρτες διαρκείας, ωστόσο επί σειρά ετών στήνεται στην ουρά με τους υπόλοιπους θεατές και σε κάθε αγώνα αγοράζει εισιτήριο.
3)    Όταν για πρώτη φορά εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας σε Ευρωπαϊκούς αγώνες μετά από 32 χρόνια, η Διοίκηση του ΤΑΑ επισκέφθηκε, όπως ήταν φυσιολογικό τον Δήμαρχο κ. Λαμπάκη και του εξέθεσε μια σειρά προβλημάτων που αφορούσαν κυρίως παρεμβάσεις – βελτιώσεις και κατασκευές που έπρεπε να γίνουν στο Κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» (κατασκευή πρόσθετων κερκιδών, βελτίωση φωτισμού, αποδυτήρια κλπ) και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κ. Λαμπάκης χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποδέχτηκε τα αιτήματα και ξεκίνησε αμέσως τις εργασίες και έτσι κατέστη δυνατή η συμμετοχή μας σε Ευρωπαϊκούς αγώνες  

Αλεξανδρούπολη, 7/5/2014
Το Γραφείο Τύπου