Σελίδες


Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μουστακίδης: «Ένα καλό ξεκίνημα θα είναι ό,τι καλύτερο για την αντεπίθεση μας»

Μουστακίδης: «Ένα καλό ξεκίνημα θα είναι ό,τι καλύτερο για την αντεπίθεση μας»

Ο Σάκης Μουστακίδης μίλησε για το αυριανό 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Εθνικός θα κυνηγήσει την ισοφάριση και πως έχει θιχτεί ο εγωισμός τους από τον τρόπο που ήρθαν οι δύο ήττες στο Ρέντη.

«Μας έχει πειράξει πολύ ο τρόπος που χάθηκαν οι δύο πρώτοι τελικοί. Μελετήσαμε στο βίντεο τα λάθη μας. Είδαμε τι δεν κάναμε και τι πρέπει να κάνουμε. Είδαμε επίσης πως οι διαιτητές έκαναν πολλά λάθη εις βάρος μας στους δύο πρώτους αγώνες και ελπίζω να μην τα επαναλάβουν. Ο Εθνικός με μία νίκη θα βγάλει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο γήπεδο. Η νοοτροπία μας έχει αλλάξει. Θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες και να γυρίσουμε στο Ρέντη σε 5ο τελικό. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά όπως φάνηκε και στους δύο πρώτους αγώνες είμαστε κοντά και μπορούμε να ελπίζουμε. Ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο στα δύσκολα. Ένα καλό ξεκίνημα θα είναι ό,τι καλύτερο για την αντεπίθεση μας».

«Δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος»

Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Γιώργος Παπάζογλου δήλωσε: «Μας πονάει που χάσαμε με 3-2 τους δύο πρώτους τελικούς. Παίζουμε με τη πλάτη στον τοίχο αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος. Εμείς το βλέπουμε μια μεγάλη γιορτή. Εάν πάρουμε μία νίκη θα αλλάξει και η ψυχολογία και οι ισορροπίες. Στόχος μας να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες αυτών που πιστεύουν σε μας».

Καζάζης: «Να τελειώσουμε στην Αλεξανδρούπολη»Καζάζης: «Να τελειώσουμε στην Αλεξανδρούπολη»


Ο Δημήτρης Καζάζης ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει την σειρά στην Αλεξανδρούπολη, γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του.
«Ο στόχος μας είναι να τελειώσει στην Αλεξανδρούπολη η υπόθεση τίτλος. Αυτό προϋποθέτει υπομονή, μυαλό και μέγιστη προσπάθεια από την ομάδα μας αφού ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα αλλά θεωρώ ότι έχουμε την εμπειρία αλλά και την ποιότητα ν’ ανταπεξέλθουμε με επιτυχία. Κάθε τελικός είναι διαφορετικός. Τα παιχνίδια στο Ρέντη τελείωσαν αλλά μας χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Πρέπει να μην έχουμε στο μυαλό μας τι συνέβη στην έδρα μας. Θεωρώ ότι η δική μας ομάδα έδειξε στους δυο τελικούς πως διαθέτει μεγάλη υπομονή σ’ αντίθεση με την αντίπαλο μας που βιάστηκε και δεν κράτησε την συγκέντρωση της. Θα πρέπει να χτυπήσουμε τον αντίπαλο μας εκεί όπου έχει πρόβλημα για να τον κερδίσουμε».
πηγη www.volleynews.gr