Σελίδες


Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης



Την Παρασκευή 2/5/2014, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Λέσχης, τα οποία βρίσκονται πίσω από το παλιό κολυμβητήριο. 


Οι αποφάσεις του Δ.Σ. ήταν :

1. 
Το κάλεσμα σε όλα τα μέλη της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης για παροχή βοήθειας στον Εθνικό Αλεξ/πολης για τον εφοδιασμό με ειδικό προπονητικό εξοπλισμό (εκτοξευτής για την εξάσκηση υποδοχής του σερβίς, ειδικά βάθρα για εξάσκηση μπλοκ κ.α.) ο οποίος είναι απολύτως αναγκαίος για μία σύγχρονη ομάδα Βόλεϊ. Το κάλεσμα γίνεται μετά από αίτημα της προπονητικής ομάδας του Εθνικού ώστε να γίνει πληρέστερη η δουλειά των αθλητών.
 Ήδη υπάρχουν προσφορές και αναμένονται περισσότερες ώστε στην έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα να είναι πανέτοιμη για να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία των 2 τελευταίων ετών.

2. Η ενεργή παροχή βοήθειας της Λέσχης σε οποιοδήποτε τουρνουά αναπτυξιακού χαρακτήρα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στους επόμενους μήνες.


3. Την προβολή, μέσα από το Blogspot της Λέσχης, των υποψηφίων στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές οι οποίοι προέρχονται από το χώρο του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης.
Για τον λόγο αυτό καλούνται οι υποψήφιοι (μέλη της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης) να στείλουν κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή την προσωπική κάρτα υποψηφίου ώστε να αναρτηθεί μόνιμα μέχρι τις εκλογές στο επίσημο blogspot της Λέσχης.