Σελίδες


Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τζίμας: «Θέλουμε βοήθεια για να συνεχίσουμε την υπέρβαση»


Τζίμας: «Θέλουμε βοήθεια για να συνεχίσουμε την υπέρβαση»
Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Τζίμας, έκανε τον απολογισμό της πορείας της ομάδας του Έβρου στο φετινό πρωτάθλημα.
Mίλησε για την επίτευξη του στόχου της τετράδας και την υπέρβαση της 2ης θέσης, για την παραμονή του Σάκη Μουστακίδη, για το νέο σχεδιασμό που θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς και για το χορηγικό πλάνο της νέας σεζόν. Τέλος, εξέφρασε την άποψη πως ο Εθνικός θα κατακτούσε το πρωτάθλημα εάν είχε ένα μεγάλο χορηγό.

«Όταν ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό της χρονιάς, είπαμε ότι στόχος είναι να επαναλάβουμε το περσινό θαύμα με την είσοδο στην τετράδα. Εξασφαλίσαμε την τετράδα από πολύ νωρίς και από εκεί και πέρα αρχίσαμε να κοιτάμε αρκετά ψηλά. Φτάσαμε να παίξουμε στον τελικό του πρωταθλήματος. Ήταν μια πολύ καλή σειρά αγώνων. Θεωρώ ότι χάσαμε τις ελπίδες μας για την κατάκτηση του τίτλου, στους δύο πρώτους αγώνες.

Ο Ολυμπιακός πανάξια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι συγκρούστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και έπαιξαν πολύ όμορφο βόλεϊ».

Για τον κόσμο του Εθνικού: «Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης ξέρει από βόλεϊ. Αγαπάει το βόλεϊ, όσο και αν πικραίνεται. Σήμερα ήταν μια ημέρα πίκρας αλλά είχαμε φροντίσει να την μετατρέψουμε σε μέρα γιορτής για τον Εθνικό, γιατί κακά τα ψέματα, ποτέ ως τώρα δεν είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση ο Εθνικός. Η πίκρα έγινε γιορτή».

Για την "επόμενη μέρα" του Εθνικού, την αποχώρηση του Σιδηρόπουλου αλλά και τη δήλωση του Σάκη Μουστακίδη πως "ο κύκλος αυτής της ομάδας έκλεισε": «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο κύκλος της ομάδας έχει κλείσει. Ο Άκης Σιδηρόπουλος, ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού βόλεϊ, είπε το αντίο και φυσικά πρέπει να αντικατασταθεί. Μαζί πρέπει να γίνουν και μια σειρά κινήσεων, οι οποίες θα γίνουν με το μέτρο και τη σύνεση που διακατέχει την διοίκηση. Αφού σταματήσουν οι χαρές και οι πανηγυρισμοί θα κοιτάξουμε με την επόμενη μέρα. Για να είμαστε ειλικρινείς ήδη έχουμε αρχίσει να συζητάμε με τον Σάκη Μουστακίδη και να καταστρώνουμε σχέδια. Να μη γελιόμαστε, όλα ξεκινούν και τελειώνουν από τον οικονομικό παράγοντα».

Για το οικονομικό και τις χορηγίες ο Γιάννης Τζίμας είπε: «Η περιοχή αγαπάει το βόλεϊ, αλλά μέσα στα πλαίσια της γενικότερης κρίσης, πέφτουμε πάνω σε σκοπέλους. Θα ζητήσω τη βοήθεια των θεσμικών, όσο και αν ακούγεται αυτό γραφικό, ώστε να συμμετέχουμε μαζί στον σχεδιασμό της ομάδας και να μπουν μπροστάρηδες στο να μπορέσει ο Εθνικός να βρει χορηγούς. Φέτος μας έλειπε ο μεγάλος χορηγός της φανέλας. Δεν είναι δυνατό όμως να ματώνουν μόνο μερικοί άνθρωποι από τη διοίκηση. Ήδη το τμήμα μάρκετινγκ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε εξωστρεφείς και σε αυτό το κομμάτι. Θα παρακαλέσω όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του Έβρου και της Αλεξανδρούπολης να είναι κοντά στην ομάδα με όλες του τις δυνατότητες, ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο. Εφέτος εάν είχε έναν μεγάλο χορηγό, θα έπαιρνε το πρωτάθλημα».
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr