Σελίδες


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αποχώρηση Αγγελόπουλου από τον Εθνικό

Αποχώρηση Αγγελόπουλου από τον Εθνικό

Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Αγγελόπουλος, αν και είχε έρθει στην ομάδα μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο και είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα, όπως είχε ανακοινωθεί τότε.

Ο Αγγελόπουλος είχε έρθει στον Εθνικό μετά την περιπετειώδη αποχώρησή του από την Παναχαϊκή. Προορίζονταν για αντικαταστάτης του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου και όταν αποκτήθηκε είχε χαρακτηριστεί ως διάδοχός του. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκε ελάχιστες φορές, κυρίως για να δώσει ανάσες στον αρχηγό.

Ωστόσο προφανώς ο Σάκης Μουστακίδης έκρινε ότι δεν μπορεί να αντέξει το βάρος να αποτελεί τον βασικό πασαδόρο των δευτεραθλητών, για αυτό και ως γνωστόν κινείται στην διεθνή και δη στην πρώην γιουγκοσλαβική αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Σιδηρόπουλου, που αποχώρησε από την ενεργό δράση κρεμώντας τα παπούτσια του.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι όταν αποκτήθηκε ο Νίκος Αγγελόπουλος, προκλήθηκε εσωτερικό πρόβλημα στην ομάδα του Εθνικού εξαιτίας του παραγκωνισμού του νεαρού Σταύρου Κασαμπαλή, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και αποτελεί τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής Εφήβων.

Πηγή: thrakisports.gr