Σελίδες


Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ενσωματώθηκε στην Εθνική Ανδρών ο Ανέστης Δαλακούρας


Ενσωματώθηκε στην Εθνική Ανδρών ο Ανέστης Δαλακούρας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης
-  Με δύο νέα πρόσωπα συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών, που έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ από το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή  ο Ανέστης Δαλακούρας.
 Ο Ντίμα Φιλίποφ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Πολωνικό πρωτάθλημα με την Γιαστρέμπσκι κι ο Τόλης Αρμενάκης τέθηκαν ήδη στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου, ο οποίος από αύριο το πρωί θα έχει και τον Ανέστη Δαλακούρα του Εθνικού ενώ την Πέμπτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις οι Βασίλης Κουρνέτας, Γιώργος Στεφάνου, Μενέλαος Κοκκινάκης και την Παρασκευή θα ενσωματωθεί και ο (επίσης εβρίτης) Δημήτρης Τζούριτς.
Το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας - Αποκατάστασης  "Φιλοκτήτης" οι διεθνείς υποβλήθηκαν σε εργομετρικές και βιοχημικές εξετάσεις εν όψει των αγώνων του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά και του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
Ο Γενικός Διευθυντής του "Φιλοκτήτη" κ. Παπαευσταθίου, η διευθύντρια πωλήσεων του κέντρου κ. Γιώτη κι ο εργοφυσιολόγος κ. Τσεκούρας, υποδέχθηκαν τους Έλληνες διεθνείς (Φράγκος, Κουμεντάκης, Πετρέας, Πρωτοψάλτης, Σουλτανόπουλος, Τακουρίδης, Τζιουμάκας, Ζήσης, Φιλίποφ, Αρμενάκης, Δαλακούρας Αν.), τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Σωτήρη Δρίκο και τον Τεχνικό Συντονιστή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμο, ενώ, μετά από μια σύντομη ξενάγηση τους χώρους του Κέντρου οι παίκτες αφέθηκαν στα χέρια του κ. Τσεκούρα.
Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκαν οι ώρες διεξαγωγής των τριών φιλικών αναμετρήσεων με την Λετονία που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Παρασκευή 9 Μαΐου 19.30, Σάββατο 10 Μαΐου 19.30, Κυριακή 11 Μαΐου 18.00.
πηγη www.thrakisports.gr