Σελίδες


Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Doug Ingram και ο Δημήτρης Γαργαλιάνος αναβάθμισαν γνωστικά τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξ/πολης



 Διεθνούς διαστάσεων σεμινάριο εκπαίδευσης στελεχών του ΜΓΣ Εθνικού, πραγματοποιήθηκε στην Αλεξ/πολη, με την παρουσία δύο κορυφαίων παγκοσμίων μάνατζερ του αθλητισμού. Του Doug Igram και του Δημήτρη Γαργαλιάνου, εργάσθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα για την Αμερικανική Ολυμπιακή επιτροπή.
Ο Doug Ingram είναι Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Προετοιμασίας των Αμερικανών αθλητών για τους Ολυμπιακούς και τους Παναμερικανικούς Αγώνες. Δουλειά το είναι να πηγαίνει στις πόλεις που θα οργανωθούν οι επόμενοι αγώνες αμέσως μόλις τους ανατεθεί η διοργάνωση και να "προετοιμάζει το έδαφος" ώστε οι αθλητές να έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.
Ο Δημήτρης Γαργαλιάνος είναι αναπληρωτής καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με διεθνή εμπειρία απο τους Ολυμπιακούς του Σίδνει και της Αθήνας. Είναι ειδικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ και εδώ και δύο μήνες και σύμβουλος του ΜΓΣ σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο Doug Igram παρουσίασε το μοντέλο ανάπτυξης του αθλητισμού στην Αμερική, τον τρόπο οργάνωσης και διοίκησης των αθλητικών φορέων και αθλητικών συλλόγων.
Απάντησε σε ερωτήσεις στελεχών του Εθνικού για σειρά θεμάτων που απασχολούν το σύλλογο, ενώ υποσχέθηκε να μελετήσει την πιθανότητα προετοιμασίας Αμερικανικών Ολυμπιακών ομάδων στην Αλεξ/πολη, τέτοιων που μπορεί να δεχθεί η πόλη, πριν από μεγάλους αγώνες.
Η τεράστια αυτή πετυχημένη πρωτοβουλία του κ.Γαργαλιάνου, ανοίγει προοπτικές διεθνών συνεργασιών, ενισχύει την εξωστρέφεια που στοχεύει ο σύλλογος και αναβαθμίζει το επίπεδο γνώσεων των στελεχών του.
Ο ΜΓΣ ευχαριστεί το ξενοδοχείο THRAKI PALACE και το εστιατόριο ΑΛΕΞΗΣ για την άριστη φιλοξενία τους.