Σελίδες


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Έτοιμη για το Ευρωβόλεϊ η Εθνική

Έτοιμη για το Ευρωβόλεϊ η Εθνική

Πόπραντ - Σλοβακία. Αποστολή ΠΣΑΤ, Ηλίας Παπαϊωάννου: Μία ακόμη… συνάντηση με την γνώριμη «Πόπραντ Αρένα» είχαν πριν από λίγη ώρα στην έδρα της Σλοβακίας οι διεθνείς της Εθνικής Ανδρών, στον πλαίσιο της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του 1ου τουρνουά (23-25/5) του Α’ προκριματικού ομίλου του Ευρωβόλεϊ 2015 με την Εσθονία .

Τα παιδιά του Σωτήρη Δρίκου, παρά την κόπωση από το πολύωρο ταξίδι, έδειξαν μεγάλη διάθεση και υπό τις οδηγίες των προπονητών πάθος και ήταν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μοναδική παραφωνία οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο ο διεθνής άσος της ιταλικής Κούνεο, Γιώργος Τζουμάκας, ο οποίος δέχθηκε άμεσα τις πολύτιμες φροντίδες του φυσιοθεραπευτή, Γιώργου Παπαγεωργίου.

Βάσει των πλάνων του εκλέκτορα Σωτήρη Δρίκου το σχήμα που θα χρησιμοποιηθεί στην αυριανή πρεμιέρα θα περιλαμβάνει πιθανότατα τους Φιλίποφ, Πρωτοψάλτη, Κοκκινάκη, Τζούριτς, Πετρέα, Αρμενάκη ή Τακουρίδη και Στεφάνου.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το α’ τουρνουά είναι χωρητικότητας 2.800 θεατών και έχει κτιστεί το 2005. Με 12,5 μέτρα ύψος και 45 μήκος θυμίζει ένα μικρό «στολίδι», το οποίο φιλοξενεί εκτός από βόλεϊ, φιλοξενεί αγώνες floorball (κάτι που μοιάζει με χόκει στον πάγο χωρίς… ice), futsal, μπάντμιντον, ενώ χρησιμοποιείται και ως πολυχώρος άλλων εκδηλώσεων όπως συναυλίες, αγώνες πυγμαχίας κ.α.

Το κλειστό «Πόπραντ Αρένα» είναι από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας και σε σχέση με αυτά της πρωτεύουσας Μπρατισλάβας ή άλλων μεγαλύτερων πόλεων της, το συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι ότι συγκεντρώνει αρκετό κόσμο στους αγώνες της Εθνικής. Για αυτό και η Ομοσπονδία την τελευταία 7ετία το προτιμά για τους σημαντικούς αγώνες, το εν λόγω γήπεδο, όπου τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σλοβακίας, απολαμβάνουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση του κόσμου, χωρίς όμως να είναι αυτό που λέμε «καυτή έδρα»!
πηγη www.volleynews.gr
Proponisi_4.jpgProponisi_2.jpgProponisi_3.jpg