Σελίδες


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Στην εντατική ο Κουζούνης!

Στην εντατική ο Κουζούνης!

Στην εντατική του Τζάνειου νοσοκομείου βρίσκεται ο ακραίος του Παμβοχαϊκού και μέλος των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ Παύλος Κουζούνης, μετά από τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Μαΐου.

Το ευχάριστο στην όλη κατάσταση είναι ότι η ο κίνδυνος έχει ξεπεραστεί γιατί δεν πειράχτηκαν ζωτικά οργάνα, όμως, υπάρχει τριπλό κάταγμα στη λεκάνη και χρειάστηκε τέσσερις ώρες χειρουργείο από τις 04.00 τα ξημερώματα μέχρι τις 08.00 το πρωί. 
Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ στο ύψος της εξόδου της Λεωφόρου Ποσειδώνος προς τη Λεωφόρο Συγγρού στο ίδιο σημείο που στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 είχαν χάσει τη ζωή τους ο Ιωσήφ Αμανατίδης και ο Γρηγόρης Κυλιτζίδης και είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Κώστα Στιβαχτής.
Ο Κουζούνης για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω σε μεταλλικές μπάρες. Το ευτύχημα είναι πως σε κοντινή απόσταση ακολουθούσαν φίλοι του οι οποίοι είδαν το περιστατικό και τον μετέφεραν άμεσα στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η παρέμβαση του αποδείχτηκε σωτήρια καθώς ο τραυματίας Κουζούνης είχε χάσει πολύ αίμα.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια του βρέθηκε δίπλα του ο συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ Φερνάντο Μπιλλήρης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Ταμπουρατζής, ενώ όλη η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εύχεται στον Παύλο περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορα επάνοδο στα γήπεδα.
Το volleynews.gr του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ.
πηγη www.volleynews.gr