Σελίδες


Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΜΕ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ, ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙ

Δεν τα κατάφεραν Σουλτανόπουλος, Φράγκος, εκτός και ο Ζήσης
Όπως αναμενόταν, η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει χωρίς τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο και τον Ανδρέα Φράγκο στη Σλοβακία.  Οι δύο διεθνείς τέθηκαν οριστικά νοκ άουτ για την προκριματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015.

Ο κεντρικός της Κηφισιάς θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το δεύτερο τουρνουά που θα διεξαχθεί το τριήμερο 29-31 Μαΐου στο κλειστό του Ρέντη. Ελπίδες δεν υπάρχουν για τον Φράγκο που θα υποβληθεί σε θεραπεία τον επόμενο μήνα και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Ο τρίτος που έμεινε εκτός αποστολής είναι ο Δημήτρης Ζήσης, κάτι που σημαίνει ότι η Εθνική θα έχει έναν λίμπερο, τον Γιώργο Στεφάνου.

Στο Πόπραντ της Σλοβακίας όπου το τριήμερο 23-25 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά (Σλοβακία, Εσθονία και Ουγγαρία οι άλλες τρεις ομάδες του ομίλου) θα ταξιδέψουν οι:

Πασαδόροι: Βασίλης Κουρνέτας (Ολυμπιακός), Ντίμα Φιλίποφ (Γιαστρέμπσκι)
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς (Χάλκμπανκ), Γιώργος Τζιουμάκας (Κούνεο)
Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης (ΑΟ Κηφισιάς), Μενέλαος Κοκκινάκης (Ολυμπιακός), Ανέστης Δαλακούρας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ραβένα)
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ναρμπόν), Γιάννης Τακουρίδης (Φοίνικας Σύρου), Τόλης Αρμενάκης (Άρης)
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός)
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr