Σελίδες


Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ-ΒΟΛΕΪ ''Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ'' ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Το 3ο τουρνουά Μίνι-Βόλεϊ “Ο Φάρος του Βόλεϊ”, για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού σχολείου, που διοργάνωσε την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στον χορτοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου, στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ''Φώτης Κοσμάς'', το Τμήμα Φυσικής Αγωγής - Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Έβρου, σε συνεργασία με τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης  και υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν. Μακ/νίας, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Δεκαέξι (16)  Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, είκοσι (20) και πλέον ομάδεςκαι πάνω από διακόσια πενήντα (250αγόρια και κορίτσια, ζωγράφισαν στον πράσινο καμβά, ένα υπέροχο αθλητικό θέμα!
Συγχαρητήρια στις νικήτριες ομάδες, σε όλες και όλους που αγωνίσθηκαν και στους ανθρώπους της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων.
Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τη Λέσχη Πετ/σης και τον κ. Μπαντιανίδη που διέθεσε τις μπάλες gala, με τις οποίες αγωνίσθηκαν όλες οι ομάδες.
Κάθε χρόνο και καλύτερο, κάθε χρόνο περισσότερα παιδιά!


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...