Σελίδες


Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Εθνικός εκπαιδεύεται και μπαίνει σε νέα εποχή Οργάνωσης-Διοίκησης του σωματείου

Ο Εθνικός συνεχίζει την γοργή προσαρμογή του στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα πάνω στο μάνατζμεντ του αθλητισμού.
Με την πρώτη σεμιναριακού τύπου ημερίδα στελεχών του Εθνικού, ξεκίνησε επίσημα η συνεργασία του ΜΓΣ με τον ειδικό σύμβουλο Δημήτρη Γαργαλιάνο, αναπληρωτή καθηγητή του ΤΕΦΑΑΑ Κομοτηνής.
Πρόκειται για επιστήμονα παγκόσμιας εμβέλειας, με διεθνή εμπειρία, στην Ολυμπιάδα του Σίδνει και συνεργασία του με την Ολυμπιακή επιτροπή της Αμερικής. Είναι ο πρωτεργάτης της ανάπτυξης της ειδικότητας οργάνωσης-διοίκησης του αθλητισμού στην Ελλάδα.
Ο κ.Γαργαλιάνος στην πρώτη αυτή επαφή ανέλυσε την θεωρεία της οργάνωσης-διοίκησης, αθλητικού σωματείου και εστίασε στις αρχές, φιλοσοφία, σκοπούς που πρέπει να το διέπουν.
Τα 25 περίπου στελέχη διοίκησης των τμημάτων του συλλόγου που συμμετείχαν, ενθουσιασμένοι από το πρώτο σεμινάριο, ζήτησαν την όσο το δυνατόν τακτική επιμόρφωση τους και μέσα από αυτήν την διαδικασία, την ανάδειξη και νέων εκπαιδευμένων πια στελεχών.
Το νέο ραντεβού ορίσθηκε την Τετάρτη 21 Μαίου, με την παρουσία εκτός του κ.Γαργαλιάνου και ξένου ομιλητή, διεθνούς επιπέδου.