Σελίδες


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟ CHALLENGE CUP!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση ( Champions League ) για λόγους για τους οποίους είναι ο μόνος που δεν ευθύνεται.
Δυστυχώς, η υπερπροσπάθεια της κατάστασης της 2ης θέσης και η έξοδος στο Champions League δεν μπορεί να επιβραβευθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Αλεξανδρούπολης.
Ωστόσο,  δεν θα στερήσουμε από τους φιλάθλους μας τη χαρά να παρακολουθήσουν για ακόμη μια χρονιά τον Εθνικό μας να αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια, αφού δηλώσαμε συμμετοχή στη διοργάνωση του Challenge Cup της νέας περιόδου.
Θεωρούμε ότι ο Εθνικός έχει πράξει το χρέος του και απέδειξε ότι δίκαια είναι η 2η ομάδα στην Ελλάδα, όμως εξωγενείς παράγοντες, όπως η έλλειψη ενός σύγχρονου γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, είναι αυτοί που στερούν αυτή τη στιγμή την πραγματοποίηση του ονείρου.
Εμείς θα θέλαμε να αγωνιζόμαστε και να πετυχαίνουμε διακρίσεις, ευελπιστώντας κάποτε να αγωνιστούμε στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση μέσα στην πόλη μας και μπροστά στο κοινό μας !

Αλεξανδρούπολη, 22.05.2014