Σελίδες


Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Οι τελευταίες προπονήσεις Εθνικού και Ολυμπιακού πριν τον τρίτο τελικό


Οι τελευταίες προπονήσεις Εθνικού και Ολυμπιακού πριν τον τρίτο τελικό
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
-  Ο Εθνικός είναι έτοιμος να κάνει την μεγάλη ανατροπή, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο (3/5) τρίτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου θα επιδιώξει να μειώσει σε 2-1 τη σειρά, ώστε να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου.
Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, με τον Σάκη Μουστακίδη να δουλεύει κυρίως στο σερβίς και την υποδοχή, χωρίζοντας τους παίκτες σε δύο γκρουπ στις δύο μεριές του τερέν. Όλοι οι αθλητές προπονήθηκαν κανονικά, δείχνοντας ιδιαίτερο πάθος και όρεξη, ώστε να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις κερκίδες βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι του Εθνικού παρακολουθώντας την προπόνηση, θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο να δείξουν τη στήριξή τους στην ομάδα, η οποία είναι αλήθεια ότι τους στερήθηκε στην Αθήνα (ελάχιστοι ήταν δυστυχώς οι Αλεξανδρουπολίτες της πρωτεύουσας που έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο).
Η προπώληση των εισιτηρίων ολοκληρώθηκε και έτσι πλέον οι φίλαθλοι που δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι, θα πρέπει να σπεύσουν από νωρίς στο κλειστό "Μιχάλης Παρασκευόπουλος", για να βρουν εισιτήριο και να δουν από κοντά τον μεγάλο  αγώνα. Πραγματικά αναμένεται να υπάρξει γιορτινή ατμόσφαιρα στις εξέδρες, με τον κόσμο να γίνεται ο έβδομος παίκτης, όπως σε κάθε εντός έδρας ματς του Εθνικού τη φετινή σεζόν.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς να αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, αν εξαιρέσει κανείς τον Σμαραγδή, ο οποίος λείπει λόγω τραυματισμού αρκετές εβδομάδες, και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, ενόψει του τρίτου τελικού, αμέσως μετά το τέλος της αντίστοιχης του Εθνικού.
πηγη www.thrakisports.gr