Σελίδες


Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Κεμανετζής: «Γεμάτος που κατάφερα να ανεβάσω την ομάδα ξανά στην Α1»

Κεμανετζής: «Γεμάτος που κατάφερα να ανεβάσω την ομάδα ξανά στην Α1»

Συνέντευξη στο Ράδιο Έβρος και το Γιάννη Βαβαλικούδη παραχώρησε ο εμβληματικός αρχηγός της Ορεστιάδας, Στέλιος Κεμανετζής, μιλώντας για την επιτυχία της ομάδας, την πορεία του ΑΟΟ στα μπαράζ, αλλά και καθ' όλη τη χρονιά, ενώ μίλησε και για τη δική του συνέχεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανόν να σταματήσει την καριέρα του.

Ήταν ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο. Δώσαμε 3 αγώνες σερί του οποίους κερδίσαμε. Στην Αθήνα είχαμε 1 νίκη και δύο ήττες. 
 
Πέρσι είχαμε ξεκινήσει με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και δεν κατααφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Φέτος ξεκινήσαμε με ήττα στη Νέα Πέραμο. Μια ήττα η οποία μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Περιμέναμε ότι θα είναι πιο εύκολο το τουρνουά. Όμως πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και προσπαθησαμε να έχουμε ενέργεια μέχρι την τελευταία ημέρα.
  
Έγινε δουλειά στην φυσική κατάσταση, την  τεχνική, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Θέλαμε πολύ την άνοδο και ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε. 
 
Η διοίκηση έχει πει ότι όποιος θέλει να μείνει και να αγωνιστεί θα πάραμένει για την Α1.  Από αυτή την ομάδα οι μισοί αθλητές είναι νεαροί. Επάνω σε αυτούς του αθλητές η ομάδα μπορεί να στηριχθεί. Με την βοήθεια των μεγαλύτερων και την σωστή ενίσχυση μπορεί να έχει μια καλή πορεία στην Α1.
 
Αυτό που χρειάζεται είναι οργάνωση, εργατικότητα και όλη η πόλη να στηρίξει την ομάδα. Η φετινή επιτυχία είναι αποτέλεσμα στην ομαδικής δουλειάς. Δεν υπήρξε κανείς να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Είναι ΟΜΑΔΑ.
  
Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πλήρης. Παλαιότερα έχω δηλώσει ότι θα σταμαατήσω όταν ανεβάσω την ομάδα στην Α1. Θα περιμένω κάποιες ημέρες για να ξεκουραστώ, θα συζητήσω με τον προπονητή μου και τη διοίκηση και από κοινού θα πάρουμε μια απόφααση. Αν με χρειάζεται η ομάδα, εγώ ειμαι παρών. Αν μπορώ να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω.
 
Αφιερώνω την άνοδο στη σύζυγό μου και για 3 κορίτσια μου, που όλο αυτό το διάστημα με στηρίζουν. Για να πω την αλήθεια παίζω για να βλέπουν τον πατέρα τους να αγωνίζεται.
  
Τα τελευταία 7-8 χρόνια είμαστε πολύ κοντά με τον κύριο Μουζά, τον νυν Δήμαρχο. Στις περασμένες εκλογές δεν κατάφερα να εκλεγώ, όμως συνέχισα να βοηθώ την πόλη μας στο αθλητικό κομμάτι. Από σήμερα ξεκικάει ένας νέος προεκλογικός αγώνας
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr