Σελίδες


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες από το Χαμόγελο του Παιδιού για το λεύκωμα του Σαμαρά


Ευχαριστίες από το Χαμόγελο του Παιδιού για το λεύκωμα του Σαμαρά
Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης
-  Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών για την έμπρακτη συμμετοχή και στήριξη του έργου του εθελοντικού οργανισμού με την προσφορά 100 αντιτύπων του συλλεκτικού λευκώματος του Νίκου Σαμαρά, εξέδωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγαπητοί μας,
Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την πολύ σημαντική συμμετοχή σας στις προσπάθειες μας για τα παιδιά και πιο συγκεκριμένα για την προσφορά 100 αντιτύπων αφιερωμένα στη ζωή του διεθνούς πετοσφαιριστή Νίκου Σαμαρά που πουλήθηκαν από τον Οργανισμό μας για την ενίσχυση του έργου μας.
Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως «το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.
Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε μέρα αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.
Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.
Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.
Mε ιδιαίτερη εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος».
πηγη www.thrakisports.gr