Σελίδες


Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΟΛΟΙ το Σάββατο 3/5 στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης για το 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ του Εθνικού!!


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλεϋ)  καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Θράκης να παρευρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο  «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για να στηρίξει την ομάδα μας, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην 87χρονη ιστορία της, στον 3ο τελικό αγώνα των play off με τον Ολυμπιακό για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος της σεζόν 2013-2014 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 στις 19:00 .
ΟΛΟΙ το Σάββατο 3/5 στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης για να εμψυχώσουμε με το θερμό χειροκρότημα μας την ομάδα της καρδιάς μας. Ας γίνει ο κόσμος για άλλη μια φορά ο «7ος παίκτης» της ομάδας μας, που θα την οδηγήσει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του Πρωταθλήματος της Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία του Βόλλεϋ από επαρχιακή ομάδα.
 Υπενθυμίζουμε ότι :
- Από την Τετάρτη 30 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό και όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση για το παιχνίδι μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του Συλλόγου. (Πλ. Πολυτεχνείου - Αλεξανδρούπολη, Τηλ: 25510 28761)
- Οι κάτοχοι των Gold καρτών διαρκείας αφού προμηθευτούν το εισιτήριο τους (Γενική Είσοδος 10 Ευρώ) θα προσέρχονται στο γήπεδο από την ανατολική είσοδο και θα καταλαμβάνουν τη θέση τους κανονικά με την επίδειξη της κάρτας τους.

Τιμή εισιτηρίου : 10 Ευρώ (Γενική Είσοδος)

Μαθητικό – Φοιτητικό : 5 Ευρώ