Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

MIA ''AMAZONA'' ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!


Η αθλήτριά μας ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΜΠΑΡΗ στις κλήσεις για την Εθνική Κορασίδων, η οποία είναι η μοναδική Εθνική μας ομάδα που προκρίθηκε το τελευταίο χρόνο για τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
Καλή επιτυχία ΔΟΜΙΝΙΚΗ, μας κάνεις όλους υπερήφανους και δικαιωμένους για τη δουλεία που γίνεται στο νέο τμήμα του Α.Ο.Μαΐστρου, τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ μας!!!ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ιωάννης Ανδρεάδης, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Βορείου Ελλάδας), κάλεσε τρεις (3) αθλήτριες από Συλλόγους της Α’ Περιφέρειας, για ένα φιλικό αγώνα-προπόνηση, την Τετάρτη 18/02/2015  στο Γήπεδο Κυμίνων (έδρα Μακεδόνων Αξιού) στις 17.30 (διάρκεια φιλικού 18:00 – 21:00).
Οι αθλήτριες είναι:
Φωτεινή Κωνσταντινίδη (ΓΣΓ Νίκη Αλεξ/πολης)
Δομινίκη Μπαρή (ΑΟ Αμαζόνες Μαΐστρου)
Άννα Τσουκαλά Άννα (ΑΟ Καβάλας)
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Θεσσαλονίκης), ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Τάκης Φλώρος κάλεσε τρεις (3) αθλήτριες από Συλλόγους της Α’ Περιφέρειας, για ένα φιλικό αγώνα-προπόνηση, την Τρίτη, 17/02/2015 στο ΕΑΚ Σταυρούπολης στις 17.45 (διάρκεια προπόνησης 18.00 – 19.30).
Οι αθλήτριες είναι:
Άννα Φλαμουρίδου (ΑΟ Καβάλας)
Ευαγγελία Γιαννίκη (ΓΣ Δράμας)
Ελισάβετ Ηλιοπούλου (ΓΣ Δράμας)