Σελίδες


Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Μουστακίδης: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι δουλειά»

Μουστακίδης: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι δουλειά»
Στην τηλεόραση του Thraki Net μίλησε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα. Ο ίδιος είπε:
«Πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε και τι ομάδα θα κατεβάσουμε. Μίλησα με τους παίκτες για το παιχνίδι. Ξέραμε τα λάθη που κάναμε και πού μας πίεσαν. Αυτά τα λάθη προσπαθούμε να τα εξαλείψουμε όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για να έχουμε καλύτερη απόδοση στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Το Πρωτάθλημα έχει ακόμη 8 αγωνιστικές και όλες οι θέσεις είναι "ανοιχτές". Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί. Περιμένω κάποια πράγματα από τη διοίκηση. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε όσοι κι αν είμαστε για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Θα εντάξουμε κάποια πράγματα στην τεχνική μας και ίσως χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα.

Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και με διάρκεια και σε αυτό μας βοηθά πολύ ο κόσμος μας ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο έβδομος και όγδοος παίκτης μας. Θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει ως τώρα στην ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσει να το κάνει. Η ομάδα έρχεται από μία καλή χρονιά, τα πάμε καλά στην Ευρώπη, παίξαμε τελικό στο Λιγκ Καπ και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην τετράδα».
πηγη www.volleynews.gr