Σελίδες


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Μαθαίνει αντίπαλο στο κύπελλο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης


Μαθαίνει αντίπαλο στο κύπελλο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στο Λιγκ Καπ με κέρδος την πρόκριση στον τελικό αλλά όχι και το κύπελλο και έναν μήνα πριν ταξιδέψει στην Πορτογαλία για τα ευρωπαϊκά ματς με την Μπενφίκα, ο Εθνικός περιμένει την Τετάρτη να μάθει το πρώτο αντίπαλό του και για τον θεσμό του Κυπέλλου, στον οποίο δίνει σημασία ο Σάκης Μουστακίδης.
 Την ώρα που στην Ορεστιάδα ο τοπικός ΑΟΟ θα αντιμετωπίζει τη ΜΕΝΤ στην πρεμιέρα της τρίτης φάσης της διοργάνωσης σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα δώσει πρόκριση στα προημιτελικά, ο Εθνικός θα περιμένει να μάθει το νικητή ενός άλλου νοκ άουτ αγώνα για την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης (δεύτερης) φάσης της διοργάνωσης.
Ο αντίπαλος του Εθνικού θα προκύψει από το ντέρμπι Νίκης Αιγινίου - Ηρακλή που έχει προγραμματιστεί στις επτά το απόγευμα στο Αιγίνιο με διαιτητές τους Γεωργιάδη και Παπακοσμάς. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 7.00 το απόγευμα και ο νικητής της θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι για τους 16 του θεσμού τον Εθνικό, την άλλη εβδομάδα, με πιθανότερη ημερομηνία την 11η Φεβρουαρίου.
πηγη www.thrakisports.gr