Σελίδες


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Οι 5 τελευταίες στροφές Εθνικού, Ορεστιάδας και όλων των αντιπάλων τους


Ανάλυση: Οι 5 τελευταίες στροφές Εθνικού, Ορεστιάδας και όλων των αντιπάλων τους
Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης
- Ενάμιση μήνας και πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Volley League και οι δυο ομάδες της Θράκης φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά με βάση το πρόγραμμα τους βρίσκονται κοντά στους στόχους τους, αφού ο μεν Εθνικός που στοχεύει στην πρώτη τετράδα, έχει τους κύριους ανταγωνιστές του Κηφισιά και Φοίνικα του Μιγιαήλοβιτς στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο ΑΟ Ορεστιάδας έχει ένα πλεονέκτημα πέντε βαθμών από τον ένατο Άρη για να μείνει στην πρώτη οχτάδα και να αποφύγει τα πλέι άουτ.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, έχοντας αποκλειστεί από το κύπελλο και χάνοντας τον τελικό του League Cup από τον Ολυμπιακό, έχει ρίξει το βάρος του εκτός από την Ευρώπη και την Μπενφίκα, στο πρωτάθλημα της Volley League και έχει στόχο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια ο πέμπτος αυτή τη στιγμή Εθνικός με 31 βαθμούς, έχει ένα σχετικά βατό πρόγραμμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου, αφου θα υποδεχθεί στην Αλεξανδρούπολη τους ΜΕΝΤ, Κηφισιά και τη τελευταία αγωνιστική το Φοίνικα Σύρου του Μιγιαήλοβιτς και θα ταξιδέψει εκτός Αλεξανδρούπολης να αγωνιστεί με ΑΟ Ορεστιάδας και Παναθηναϊκό.
Ο νεοφώτιστος ΑΟ Ορεστιάδας, που τελευταία κάνει ένα μέτριο πρωτάθλημα σε σχέση με το εντυπωσιακό ξεκίνημά του, θα παλέψει στις επόμενες 5 αγωνιστικές να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται, ώστε να διατηρηθεί στην οχτάδα και να αποφύγει τα πλέι άουτ και να μπλέξει σε περιπέτειες. Η ομάδα του Β. Έβρου με 21 βαθμούς υποδέχεται στο "Νίκος Σαμαράς", τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο ντέρμπι του Έβρου και την ΜΕΝΤ στον... πιο βατό ίσως αγώνα που έχει στην έδρα του. Εκτός Θράκης, ο ΑΟΟ θα αγωνιστεί με τους μονομάχους του τίτλου Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στην Αθήνα με την αδύναμη ΑΕΚ.
Επειδή πλέον πλησιάζουμε προς το τέλος και ο κάθε πόντος μετράει (ακόμα και για την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας), για να κάνετε και εσείς τους υπολογισμούς σας, το ThrakiSportS από αυτήν την αγωνιστική καθιερώνει έναν ξεχωριστό πίνακα με τους εναπομείναντες αγώνες της κάθε ομάδας ξεχωριστά (τις οποίες θα βλέπετε σε σειρά ανάλογα με την μέχρι στιγμής βαθμολογική τους κατάταξη). Έτσι θα μπορείτε και εσείς και εμείς να βλέπετε πού βαδίζει το πράγμα, όσο πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:

1. ΠΑΟΚ (44 βαθμοί): ΑΕΚ (εκτός), ΜΕΝΤ (εκτός), Ορεστιάδα (εντός), Κηφισιά (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός)

2. Ολυμπιακός Πειραιώς (44 βαθμοί): Ορεστιάδα (εντός), Κηφισιά (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός), Φοίνικας (εκτός), Λαμία (εντός)

3. ΑΟ Κηφισιάς (34 βαθμοί): Άρης (εκτός), ολυμπιακός (εντός), Εθνικός (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ΜΕΝΤ (εκτός)

4. Φοίνικας Σύρου (33 βαθμοί): Λαμία (εκτός), Παμβοχαϊκός (εντός), Άρης (εκτός), Ολυμπιακός (εντός), Εθνικός (εκτός)

5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (31 βαθμοί): ΜΕΝΤ (εντός), Ορεστιάδα (εκτός), Κηφισιά (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Φοίνικας (εντός)

6. Παναθηναϊκός (30 βαθμοί): Παμβοχαϊκός (εκτός), Άρης (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), Εθνικός (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός)

7. Παμβοχαϊκός (22 βαθμοί): Παναθηναϊκός (εντός), Φοίνικας (εκτός), Λαμία (εντός), ΑΕΚ (εντός), Άρης (εκτός)

8. ΑΟ Ορεστιάδας (21 βαθμοί): Ολυμπιακός (εκτός), Εθνικός (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΜΕΝΤ (εντός), ΑΕΚ (εκτός)

9. Άρης (16 βαθμοί): Κηφισιά (εντός), Παναθηναϊκός (εκτός), Φοίνικας (εντός), Λαμία (εκτός), Παμβοχαϊκός (εντός)

10. ΜΕΝΤ (13 βαθμοί): Εθνικός (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ορεστιάδα (εκτός), Κηφισιά (εντός)

11. ΑΕΚ (9 βαθμοί): ΠΑΟΚ (εντός), Λαμία (εκτός), ΜΕΝΤ (εντός), Παμβοχαϊκός (εκτός), Ορεστιάδα (εντός)

12. Λαμία (9 βαθμοί): Φοίνικας (εντός), ΑΕΚ (εντός), Παμβοχαϊκός (εκτός), Άρης (εντός), Ολυμπιακός (εκτός) 
πηγη www.thrakisports.gr