Σελίδες


Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ντέρμπι κορυφής για ΓΕΑ με Αιγίνιο πριν το ματς Εθνικού-ΠΑΟΚ


A2 Ανδρών: Ντέρμπι κορυφής για ΓΕΑ με Αιγίνιο πριν το ματς Εθνικού-ΠΑΟΚ
Μπορεί το μεγάλο παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη να είναι το βράδυ της Τετάρτης η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δύο ώρες πριν από αυτόν τον αγώνα έχει προγραμματιστεί ένα άλλο παιχνίδι που είναι επίσης σημαντικό και ενδεχομένως να κρίνει πολλά στην υπόθεση διεκδίκηση ανόδου στην Volley League.
Η τρίτη της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών ΓΕ Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει την δεύτερη μέχρι στιγμής της βαθμολογίας Νίκη Αιγινίου. Με τον Ηρακλή να έχει ξεφύγει και την διαφορά των δυο ομάδων στους έξι βαθμούς, γίνεται αντιληπτό ότι μια καθαρή νίκη της ΓΕΑ θα φέρει το "κίτρινο υποβρύχιο" σε απόσταση βολής από την δεύτερη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ της ανόδου.
Η έναρξη του αγώνα ΓΕΑ-Νίκη Αιγινίου έχει προγραμματιστεί για τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης (18/2) με διαιτητές του Ιωαννίδη και Στάικο. Για τις οκτώ το βράδυ έχει προγραμματιστεί το ματς του κυπέλλου ανάμεσα σε Εθνικό και ΠΑΟΚ, επίσης στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος", κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ευκαιρία στους φιλάθλους του βόλεϊ να δουν δυο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.
πηγη www.thrakisports.gr