Σελίδες


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Με το... μυαλό στην ΜΕΝΤ

Με το... μυαλό στην ΜΕΝΤ

Αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στην Αλεξανδρούπολη, με τον Εθνικό να υποδέχεται την ΜΕΝΤ τρεις μέρες πριν οι εβρίτες αντιμετωπίσουν στην Λισαβόνα την Μπενφίκα για την προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ (18η αγωνιστική, 28/2, 19.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος).
Ο Εθνικός που ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ την 17η αγωνιστική, στοχεύει στο τρίποντο που θα του ανεβάσει την ψυχολογία και θα διατηρηθεί κοντά στην τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Μετά από 17 αγώνες έχει 31 βαθμούς και κυνηγάει Κηφισιά και Φοίνικα που έχουν την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα. Στοχεύει στην 10η νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ σε 8 εντός έδρας αγώνες έχει χάσει μόνο από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ η τελευταία εντός έδρας νίκη ήταν 18 Ιανουαρίου.

Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Σάκης Μουστακίδης ξέρει πως η ομάδα του μπαίνει σε ένα πολύ δύσκολο 15νθημερο με δύσκολους αγώνες και επίπονες μετακινήσεις. Για αυτό το λόγο και επιχειρεί να ξεχωρίσει τον κάθε αγώνα ώστε να μην "φορτίσει" με άγχος τους ταλαντούχους αλλά άπειρους αθλητές του.

Η ΜΕΝΤ που στον αγώνα του πρώτου γύρου νίκησε στην Τούμπα με 3-2, ενώ έχανε 2-0, θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη για να διεκδικήσει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Μετά από 17 αγώνες έχει 13 βαθμούς και είναι στην 10η θέση. Διεκδικεί την 5η νίκη στο πρωτάθλημα που θα την απομακρύνει από την ΑΕΚ και την Λαμία.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ που όμως συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση ο Σπύρος Φίνος είχε μια καλή και δημιουργική εβδομάδα όπου είδε να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς τόσο ο Γιώργος Κνάπεκ, όσο και ο Γιάννης Παπαϊακώβου οι οποίοι θα είναι κανονικά στην αποστολή.
πηγη www.volleynews.gr