Σελίδες


Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Επιστροφή Εθνικού στην Γλυφάδα

Επιστροφή Εθνικού στην Γλυφάδα
Στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας επιστρέφει ο Εθνικός μετά το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ, αλλά αυτή την φορά για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην 17η αγωνιστική της Volleyleague.
Oι δύο ομάδες αναζητούν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Η μεν ΑΕΚ με 8 βαθμούς σε 15 αγώνες, ψάχνει τρίποντο ή και δίποντο σωτηρίας και ψυχολογίας, ο δε Εθνικός έχει 29 βαθμούς και θέλει να παραμείνει εντός τετράδας.

Η εμφάνιση που έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό άφησε υποσχέσεις για θετικά αποτελέσματα με τις ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από δύο τάι μπρέικ μέσα στην τελευταία εβδομάδα. Γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στην έδρα του για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή για το Κύπελλο. Υπάρχει κούραση αλλά όχι αγωνιστικά προβλήματα.

Προβάδισμα Εθνικού 10-7

Από το 1994 που η ΑΕΚ ανέβηκε στην Α1 ανδρών οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στο φιλέ 17 φορές για το πρωτάθλημα και ο Εθνικός προηγείται στις νίκες 10-7. Με την ΑΕΚ γηπεδούχο έχουν γίνει 8 αγώνες και η ΑΕΚ έχει προβάδισμα στις νίκες με 5-3.

Μουστακίδης: «Οι στριμωγμένες ομάδες αντιδρούν περισσότερο»Μουστακίδης: «Οι στριμωγμένες ομάδες αντιδρούν περισσότερο»


Ο Σάκης Μουστακίδης γνωρίζει την δυσκολία του αγώνα με την ΑΕΚ στην Γλυφάδα και τόνισε πως άπαντες στον Εθνικό πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι.
«Ελπίζω να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στην τακτική μας. Είναι λυπηρό που η ΑΕΚ βιώνει αυτές τις δύσκολες καταστάσεις αλλά όσο περνάει ο καιρός οι ομάδες που είναι στριμωγμένες θα αντιδρούν και πιο πολύ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα. Όπως φάνηκε και στο Κύπελλο με τον Ηρακλή που είναι στην Α2 καμία ομάδα δεν σου χαρίζεται. Όσο πιο γρήγορα κάνουμε τη δουλειά μας, τόσο καλύτερα διότι έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Οι δυνάμεις μας θα είναι χρήσιμες. Η ομάδα συνεχίζει με τα δικά της παιδιά και αυτό έχει τη χάρη του. Αν πάρουμε τη νίκη θα κρατηθούμε μέσα στην τετράδα. Από εδώ και πέρα δεν θα είναι εύκολο να κατακτάς τρίποντα γιατί όλες οι ομάδες βγάζουν στο γήπεδο ότι δυνάμεις έχουν».
www.volleynews.gr