Σελίδες


Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στην Ιταλία και στην Κορέα ο Δρίκος για να δει Κουμεντάκη, Τζούριτς


Από την Ιταλία στην Κορέα ο Δρίκος

Η αρχή έγινε από την Κύπρο (Νίκος Αγγελόπουλος), ακολούθησε η Γαλλία (Γιώργος Πετρέας) κι ο τελευταίος προορισμός της Ευρωπαϊκής περιοδείας του Σωτήρη Δρίκου ήταν η Ιταλία όπου αρχικά παρακολούθησε τον Ελληνικό ‘εμφύλιο’ του Τσάμπιονς Λιγκ (με αντιπάλους την Περούτζια του Γιώργου Τζιουμάκα και την Γιαστρέμπσκι του Ντίμα Φιλίποφ) και κατόπιν την ελληνική κόντρα του καμπιονάτο όπου αναμετρήθηκαν η Ραβέννα του Ραφαήλ Κουμεντάκη με την Περούτζια (απ' όπου και η φωτογραφία με τους δύο Έλληνες διεθνείς).
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους Έλληνες διεθνείς, να τους παρακολουθήσει αγωνιζόμενους και να συζητήσει μαζί τους εν όψει των μεγάλων προκλήσεων του φετινού καλοκαιριού με τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο World League και στο European League.

Μάλιστα η παρουσία του κ. Δρίκου στην Ιταλία συνέπεσε με την επιστροφή του Κουμεντάκη στη δράση καθώς από τις αρχές της χρονιάς ο Θρακιώτης ακραίος της Ραβέννα είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω πελματιαίας απονεύρωσης.

Ο κύκλος των επαφών του Ομοσπονδιακού τεχνικό θα κλείσει με το ταξίδι στην Κορέα, καθώς αύριο αναχωρεί για την Σεούλ προκειμένου να συναντηθεί με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Τζούριτς.
πηγη www.volleynews.gr