Σελίδες


Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ κατά των Χρυσωρυχείων στο ματς με τον Εθνικό

Το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ κατά των Χρυσωρυχείων στο ματς με τον Εθνικό
Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης
- Μπορεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία να μην υπήρχε η στοιχηματική χορηγία της "7epta7", ούτε αυτή του "Ελληνικού Χρυσού", κάτι που συμβαίνει και στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μια και οι δυο ομάδες είχαν πάνω - κάτω τους ίδιους χορηγούς κατά το πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο οι φίλοι του ΠΑΟΚ όπως κάνουν στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αντέδρασαν για μια ακόμα φορά στην συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ και την καναδική "El Dorado Gold - Ελληνικός Χρυσός", που τυγχάνει ιδιοκτήτρια και των "Χρυσωρυχείων Θράκης".
Όπως φαίνεται στο σάιτ του επίσημου ΤΑΠ ΠΑΟΚ η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός είναι ο κύριος χορηγός της ομάδας και χάρη σε αυτά τα χρήματα φέτος ο ΠΑΟΚ έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας. Στο παρελθόν υπήρξαν φήμες ότι ο Χρυσός έφυγε από τον ΠΑΟΚ, αλλά η ιστοσελίδα που προαναφέραμε αλλά και το πανό διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ ("ΠΑΟΚ σημαίνει περήφανος λαός, έξω τα τσιράκια και ο Ελληνικός Χρυσός"), άλλα αποδεικνύουν.
Πάντως, είναι αλήθεια ότι πέραν του πανό, οι επιτυχίες του τελευταίου διαστήματος έχουν σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν περσινά πιο δυναμικά σκηνικά εναντίωσης του κόσμου, όταν οπαδοί έμπαιναν στο γήπεδο και ξήλωσαν φανέλες. Ίσως είναι στην προκειμένη περίπτωση και αυτό που λέει ο λαός ότι "η σιωπή είναι χρυσός"...
πηγη www.thrakisports.gr