Σελίδες


Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Να διαχειριστεί την κούραση ο ΠΑΟΚ, ο Εθνικός να την... εκμεταλλευτεί

Να διαχειριστεί την κούραση ο ΠΑΟΚ, ο Εθνικός να την... εκμεταλλευτεί

Από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο ΠΑΟΚ, μετά από μία μονοήμερη... στάση στην βάση του και την Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο και του Εθνικού, προκειμένου να βρεθεί στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών (20.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης).
Μάλιστα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και την Καθαρά Δευτέρα (23/2) για το πρωτάθλημα. Εθνικός και ΠΑΟΚ έχουν κοντραριστεί ήδη μία φορά φέτος, με τον δικέφαλο να επικρατεί με 3-2.

Ο Εθνικός γνωρίζει πως δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά ποντάρει στο γεμάτο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», καθώς και στην κούραση του ΠΑΟΚ από τα συνεχόμενα ταξίδια.

«Φαβορί για την πρόκριση είναι ο ΠΑΟΚ, αφού προέρχεται από μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού ενώ όπως φάνηκε είναι μια πλήρης ομάδα», είπε ο Σάκης Μουστακίδης και συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό νομίζω ότι έχουν ξεφύγει από τους υπόλοιπους, αλλά το Κύπελλο έχει πάντα το δικό του χαρακτήρα. Καμία ομάδα δεν κατεβαίνει για να χάσει κι εμείς θα μπούμε μέσα για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου ο Γιάννης Καλμαζίδης προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού ενώ όπως επεσήμανε: «Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται η αλήθεια είναι ότι τα ματς Κυπέλλου είναι πολύ επικίνδυνα. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνες, όπου δεν έχεις πολλά περιθώρια για να διορθώσεις τυχόν στραβοπάτημα. Υπάρχει κούραση από την προσπάθεια στον αγώνα της Κυριακής, αλλά όλοι έχουμε ξεχάσει το προηγούμενο αποτέλεσμα και το μυαλό μας είναι μόνο στον Εθνικό».
πηγη www.volleynews.gr