Σελίδες


Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Α2 Ανδρών: Όσα έγιναν στη νίκη της ΓΕΑ επί της ΧΑΝΘ

Μπορεί να δυσκολεύθηκε σε δύο σετ, αλλά πήρε το τρίποντο η ΓΕΑ κερδίζοντας με 3-1 την ΧΑΝΘ σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του τρίπου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας Ανδρών, σε αγώνα που ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης Εθνικός - Ολυμπιακός στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος".
Η ομάδα του Έβρου ξεκίνησε νωθρά και έχασε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στην συνέχεια πήρε μπροστά. Ισοφάρισε εύκολα, πήρε προβάδισμα κερδίζοντας δύσκολα το δεύτερο σετ που κρίθηκε στους 27 νικηφόρους πόντους και στο τέταρτο σετ δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά της.

Πήρε έτσι εύκολα το τρίποντο και συνεχίζει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, ακολουθώντας Ηρακλή και Νίκη Αιγινίου που αποτελούν τα φαβορί για είσοδο στα πλέι οφ.  

Τα σετ: 3-1 (15-25, 25-18, 27-25, 25-18)

ΓΕΑ (Κρεούζης): Καβαρατζής, Μπουφίδης, Ζλατιλίδης, Αμαριαννάκης, Κυριακίδης, Δαλδαβερένης, Αρχοντούδης-λ / Κεσκίνης, Τασσάκος.
ΧΑΝΘ (Δράμπας): Τερζόγλου Γ., Νικολακάκης, Παραδεισάνος, Ζαλίδης, Ντινόπουλος, Θεοδωρακάκης, Πάντσιος-λ / Τερζόγλου, Οικονομίδης, Ξένος, Τρυπογιώργος
liberovolley11.blogspot.com