Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ανδρεάδης διάδοχος του Καμπερίδη στην Εθνική Κορασίδων

    Ο Ανδρεάδης διάδοχος του Καμπερίδη στην Εθνική Κορασίδων

Ο άμεσος συνεργάτης του Κυριάκου Καμπερίδη στην Εθνική Κορασίδων Γιάννης Ανδρεάδης είναι ο «εκλεκτός» προπονητής που θα αναλάβει να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά την απομάκρυση του κ. Καμπερίδη.

Βοηθός του θα είναι ο Βαγγέλης Σταθόπουλος. Όσον αφορά το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας εν όψει του Ευρωπαϊκού, η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/3, το τριήμερο 19-21 θα δοθούν τρία φιλικά με την Ολλανδία και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Σόφια στις 26/3, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν εβδομαδιαίες συγκεντρωτικές προπονήσεις.

Τέλος η ΕΟΠΕ ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος Ομοσπονδιακό τεχνικό Κυριάκο Καμπερίδη για την προσφορά του στις Εθνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια.

Το βιογραφικό του Γιάννη Ανδρεάδη

Γεννήθηκε στην Αλεξ/πολη το 1966, είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής με ειδικότητα Βόλεϊ ενώ από το 1985 έως και το 1995 ήταν παίκτης της ανδρικής Ομάδας Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Το 1996 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα με την τοπική Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της Νίκης Αλεξανδρούπολης με την οποία κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (97-98).

Από το 1998 έως και το 2005 βρέθηκε στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τους Παναθηναϊκό, Πανελλήνιο, Α.Ο Κηφισιάς, ενώ από το 2006 έως το 2011 δίδασκε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Βόλεϊ και Beach Volley ως αποσπασμένος καθηγητής.
Το διάστημα 2008-2012 ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τον Μάρτιο του 2013 κατέκτησε με την εφηβική ομάδα του Εθνικού το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.
*Ο Γιάννης Ανδρεάδης είναι ο κύριος πάνω δεξιά στην φωτό
πηγη www.volleynews.gr