Σελίδες


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Μέσα στις πλημμύρες το Κλειστό Γυμναστήριο του Έβρου Σουφλίου!


ΕΣΠΕΘΡ: Αναβλήθηκε λόγω των πλημμυρών το Εβρος Σουφλίου - ΑΟ Σερρών
Δεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η αναμέτρηση ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον ΑΟ Σερρών για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Ανδρών που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις έξι το απόγευμα, αλλά ούτε οι ομάδες ούτε οι διαιτητές χρειάστηκε να πάνε στο γήπεδο.

Αιτία στάθηκαν οι πλημμύρες που έχουν κατακλύσει την περιοχή του Σουφλίου. Τα νερά αν και δεν έχουν μπει μέσα στο κλειστό γυμναστήριο, έχουν γεμίσει τον περιβάλλοντα χώρο (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του thrakiotis.com).
Δεδομένων των συνθηκών, η ομάδα του Σουφλίου ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής ενημέρωσε την ΕΣΠΕΘΡ και την ομάδα των Σερρών, ώστε να μην ξεκινήσει καν το μακρινό αυτό και πολυέξοδο ταξίδι.Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.
Την Κυριακή στις 18:00 στη Νέα Βύσσα έχει προγραμματιστεί το έτερο παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής, ανάμεσα στον τοπικό ΑΟ Νέας Βύσσας και την Καβάλα.
www.thrakisports.gr