Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Ανδρεάδης: «Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών»

Γιάννης Ανδρεάδης: «Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών»

Ο Γιάννης Ανδρεάδης ανέλαβε την καθοδήγηση της Εθνικής Κορασίδων και μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ, ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.
«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν. Με αιφνιδίασε η πρόταση όσον αφορά τη χρονική στιγμή που έγινε καθώς πριν από ένα χρόνο βρέθηκα στην ομάδα μετά από πρόταση του Κυριάκου Καμπερίδη και θεωρώ ότι σ’ αυτό το διάστημα κάναμε πολύ καλή δουλειά με αποκορύφωμα την πρόκριση στα τελικά. Ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας ανήκει στον Κυριάκο κι εγώ πλέον έχω την ευθύνη να συνεχίσω αυτή τη δουλειά με στόχο την όσον το δυνατόν καλύτερη παρουσία μας στα τελικά του Ευρωπαϊκού», τόνισε ο κ. Ανδρεάδης και συμπλήρωσε: «Το ευχάριστο είναι ότι γνωρίζω πολύ καλά όλα τα παιδιά αυτής της φουρνιάς, αλλά δεσμεύομαι ότι θα δω και όλα τα υπόλοιπα παιδιά πριν κάνω την τελική επιλογή».

Στόχος του κ. Ανδρεάδη είναι «να βοηθήσω την εξέλιξη αυτών των παιδιών και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Άλλωστε μιλάμε για μια αναπτυξιακή ομάδα που τώρα πλάθονται και ο αθλητικός και ο προσωπικός χαρακτήρας των παιδιών. Ο χρόνος που απομένει είναι λίγος αλλά με την συνεργασία όλων των εμπλεκομένων (Ομοσπονδία, σωματεία, παράγοντες) πιστεύω ότι θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
πηγη www.volleynews.gr