Σελίδες


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Νέο τρίποντο της ΓΕΑ στην Θεσσαλονίκη και... όνειρα ανόδου...περιμένει το Αιγίνιο!!!

Άλλο ένα εκτός έδρας τρίποντο πέτυχε η ΓΕ Αλεξανδρούπολης στην Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πήγασο Πολίχνης. Το "κίτρινο υποβρύχιο" έχει πλέον σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση και έχει κάθε λόγο να ελπίζει ακόμα και σε διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της ανόδου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι εκκρεμεί το εξ αναβολής παιχνίδι με την δεύτερη Νίκη Αιγινίου στο "Μ. Παρασκευόπουλος" την ερχόμενη Τετάρτη (18/2, 18:00).
Η ΓΕΑ ετοιμάζεται για το "εξάποντο" παιγνίδι που θα την φέρει πιο κοντά στον στόχο της ,καθώς ο Ηλίας Κρεούζης κατασκόπευσε το Αιγίνιο στον αγώνα με τον Ηρακλή και σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανησυχεί ιδιαίτερα με τις παλιομοδίτικες μεθόδους  που χρησιμοποιεί ο αντίπαλος προπονητής ,βγαλμένος απο το χρονοντούλαπο της ιστορίας .
Η  ΓΕΑ παρά την οικονομική δυσπραγία  που αντιμετωπίζει ,αφού μετράει ακόμη και τις ημεραργίες που δίνει στους διαιτητές που στέλνει η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ απο την Ορεστιάδα με αποτέλεσμα να αιμορραγεί οικονομικά  είναι αποφασισμένη με το έμπειρο υλικό που διαθέτει να διεκδικήσει και να φθάσει  στο όνειρο και να διεκδικε΄άνοδο στην Α1 !!!!

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη (ο οποίος ωστόσο αυτή τη φορά δεν ακολούθησε την αποστολή ως "πράκτωρ ΘΒ" είχε ειδική αποστολή !!!) κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ, ειδικά το δεύτερο πολύ εύκολα. Προσωρινά μόνο μείωσε σε 2-1 ο Πήγασος μετά από ένα συγκλονιστικό σετ. Στην συνέχεια οι Αλεξανδρουπολίτες δεν άφησαν περιθώρια για να υποστούν οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια.

Τα σετ: 1-3 (19-25, 13-25, 25-22, 20-25).

ΠΗΓΑΣΟΣ (Γαϊδατζής): Κομητούδης, Μωυσίδης Γ., Κιριμκίρογλου, Αντύπας, Βελιχάι, Κανέλλιας, Γιουγκής-λ / Σταυρίδης, Μωυσίδης Α., Χριστάκος, Ματθαίου. 
ΓΕΑ (-): Καβαρατζής, Μπουφίδης, Ζλατιλίδης, Αμαριαννάκης, Κυριακίδης, Δαλδαβερένης, Αρχοντούδης-λ / Κωνσταντινίδης, Τασάκος.
πηγη liberovolley11.blogspot.com