Σελίδες


Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Στελέχη και προπονητές του Εθνικού εκπαιδεύτηκαν σε θέματα μάνατζμεντ



Στελέχη και προπονητές του Εθνικού εκπαιδεύτηκαν σε θέματα μάνατζμεντ

 
Διήμερο πνευματικής δράσης έζησαν 50 και πλέον διοικητικά στελέχη και προπονητές του Εθνικού, οι οποίοι συμμετείχαν σε οργανωτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες συντονίστηκαν από τον καθηγητή Δημήτρη Γαργαλιάνο, ειδικό σύμβουλο του Εθνικού και του ΣΕΓΑΣ. Οι δράσεις αυτές περιλάμβαναν: α) την έναρξη της προετοιμασίας της διοργάνωσης του 1ου Συνεδρίου του Εθνικού, το Σεπτέμβριου του 2015, το οποίο θα αποτελέσει πνευματικό σταθμό για το παρόν και το μέλλον του σωματείου, β) την έναρξη της διαβούλευσης για τη δημιουργία κανόνων συμπεριφοράς διοικητικών στελεχών, προπονητών, αθλητών και γονέων (στόχος είναι οι δράσεις αυτές να ολοκληρωθούν πριν από το συνέδριο του Σεπτεμβρίου και τα αποτελέσματά τους να ενσωματωθούν στον εσωτερικό κανονισμό του Εθνικού) και γ) ένα σεμινάριο με θέμα "Αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου".
 
Το Δ.Σ.του ΜΓΣ Εθνικού ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον καθηγητή κ. Γαργαλιάνο για τη συνεργασία μαζί του, η οποία εδώ και ένα χρόνο εμπνέει όλο το ανθρώπινο δυναμικό του σωματείου.
Επίσης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Έβρου, το Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου Thraki Palace, καθώς και τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Αλέξης", για τη βοήθεια που προσέφεραν στην επιτυχία του διημέρου.
GAGRGALIA15
 GAGRGALIA9
GAGRGALIA10
GAGRGALIA24
GAGRGALIA3