Σελίδες


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Άλλη μία πρόκριση ψάχνει ο Εθνικός που τον περιμένει ο Ηρακλής

Άλλη μία πρόκριση ψάχνει ο Εθνικός που τον περιμένει ο Ηρακλής

Στο δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει και το τελευταίο εισιτήριο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο πρωτοπόρος του 3ου ομίλου της Α2 Ανδρών Ηρακλής αντιμετωπίζει τον τέταρτο της βαθμολογίας της Volleyleague Εθνικό Αλεξανδρούπολης  στις 18.30 στο Κατσάνειο, εκεί όπου οι Εβρίτες θα βρεθούν με αλλαγές. 
«Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε αρκετό καιρό γιατί πέρα από κάποια φιλικά που έχουμε δώσει με Άρη και ΜΕΝΤ μας έχουν λείψει τέτοιοι αγώνες. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε που είμαστε», είπε αρχικά ο Χρήστος Πάτρας ο οποίος ξεκαθάρισε: «Ο στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση. Ο Εθνικός είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα παίξουμε ελεύθερα και με στόχο τη νίκη»

Ο Εθνικός προέρχεται από το ντέρμπι θρίλερ με τον Ολυμπιακό όπου ηττήθηκε με 3-2, θα συνεχίσει πλέον την πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς τον Μπόζινταρ Τσουκ (έλυσε σήμερα το μεσημέρι το συμβόλαιο του) κι όπως σημείωσε ο Σάκης Μουστακίδης: «Υπάρχει κούραση αλλά πλέον από δω και πέρα θα παίζουμε συνεχώς Τετάρτη, Σάββατο οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε. Ο αγώνας θέλει προσοχή καθώς ο Ηρακλής είναι πρώτος στον όμιλο του και έχει μια καλή ομάδα».
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σταυριανίδης – Μπουγιούκας και Στεργιόπουλος.

Ο νικητής του αγώνα Ηρακλής – Εθνικός θα υποδεχθεί στους «8» τον ΠΑΟΚ.
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr