Σελίδες


Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κώστας Δεληκώστας νέος βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική


Ο Κώστας Δεληκώστας νέος βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική
Ο Σουφλιώτης προπονητής του ΑΟ Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας αναλαμβάνει βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής του Σωτήρη Δρίκου στην Εθνική Ανδρών! Αυτό ανακοινώθηκε το απογευμα του Σαββάτου από την ΕΟΠΕ, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του ΑΟΟ με τον Άρη για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η πρόσληψη του Δεληκώστα, που έχει εμπειρία από Εθνικές Ομάδες αφού οδήγησε την Κύπρο ως πρώτος προπονητής μέχρι πρόπερσι μέχρι και την κορυφή της Ευρώπης του πρωταθλήματος μικρών χωρών, αποτέλεσε εισήγηση του ομοσπονδιακού Σωτήρη Δρίκου. Την απόφαση έλαβε το ΔΣ της ΕΟΠΕ στην συνεδρίασή του το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στο ίδιο ΔΣ αποφασίστηκε να διεξαχθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στην Σύρο και γυναικών στο Αγρίνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ όπου πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

-Το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών θα φιλοξενηθεί στη Σύρο το διήμερο 14-15 Μαρτίου και η αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών στο Αγρίνιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης.

Οι αγώνες και των δύο τελικών φάσεων των Κυπέλλων θα είναι ‘Ειδικής Διαχείρισης’ (όπως προβλέπεται και στις σχετικές προκηρύξεις) ο βαθμός της οποίας θα καθοριστεί, για κάθε ένα από τα Final 4, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, μετά από σύσκεψη με τους συνδιοργανωτές, τις οικείες αστυνομικές αρχές και τις ομάδες που έχουν προκριθεί, διασφαλίζοντας την ισότιμη μεταχείριση των συμμετεχουσών ομάδων.

-Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή την εισήγηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Σωτήρη Δρίκου κι έτσι άμεσος συνεργάτης του στην Εθνική Ανδρών αναλαμβάνει ο προπονητής του ΑΟ Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας.

-Εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Beach Volley 2015
πηγη www.thrakisports.gr