Σελίδες


Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Διώξεις για το στοίχημα

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ: 

Το στοίχημα έχει μπει για τα καλά στο βόλει και αρκετά αποτελέσματα δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και οι διοικήσεις των ομάδων πρέπει να τραβήξουν αυτιά ή να διώξουν παίκτες που ...παίζουν με το όνομα του συλλόγου.

Ήδη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μελετά μυστικά ορισμένες εξόφθαλμες περιπτώσεις και σύντομα θα ακούσουμε νέα για γνωστούς παίκτες και προπονητές, αν βρεθούν βέβαια αποδείξεις και υπάρξουν μαρτυρίες.

Η δίωξη πήγε πρόσφατα σε ξενοδοχείο ομάδας και έδειξε σε παίκτες ένα βίντεο όπου ένας προπονητής δίνει οδηγίες σε ταιμ άουτ και μετά ήρθε η κατρακύλα και η αναπάντεχη ήττα τους.

Πρόκειται για αγώνα που έγινε πριν από δυο χρόνια και οι παίκτες, αλλά και ο προπονητής βρίσκονται πλέον σε άλλες ομάδες. Το ... έγκλημα όμως συντελέστηκε και γίνεται έρευνα να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Πρόσφατα στοιχηματική εταιρεία...έριξε αγώνα από το δελτίο της επειδή πολλοί στοιχημάτισαν ότι μια ισχυρή ομάδα θα χάσει το πρώτο σετ. Και δεν το έκανε για πρώτη φορά, ενώ οι ανατροπές παίρνουν και δίνουν προς έκπληξη των ειδημόνων.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ