Σελίδες


Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Kαζάζης εναντίον Καζάζη!


Kαζάζης εναντίον Καζάζη!
Καζάζης εναντίον Καζάζη στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλες εποχές θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον η κόντρα τους, αλλά φέτος ο Ολυμπιακός
έχει ομάδα για νταμπλ και ο Παναθηναικός θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία.
Όποιος πάντως αναλαμβάνει προπονητής στην εθνική εφήβων μετακομίζει στον Παναθηναικό και παίρνει μαζί του και τους παίκτες που προπονούσε το καλοκαίρι, χάρη στην ΕΟΠΕ και τη συνταγή του παρτ ταιμ.
Να αλλάξουμε θέμα και να αφιερώσουμε τα παρακάτω  σε όσους έλληνες παράγοντες και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη  ασχολούνται σοβαρά με τα αστεία βαλκανικά θέματα που τα αναγάγουν σε σπουδαία και σημαντικά.
Σας μεταφέρουμε τα αποτελέσματα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Juniors (Κ-20). Στις γυναίκες είχαμε: Ρουμανία 1, Ρουμανία 2, Ρουμανία 3, Σερβία, Μολδαβία.Στους άνδρες ο τελικός ήταν Σερβία 1- Σερβία  2 και συνολικά συμμετείχαν 4 χώρες.
Απορία μας είναι γιατί δεν συμμετείχε η Ελλάδα (σωστά μάλλον έστω και αν ήταν για οικονομικούς λόγους). αλλά σε κάθε περίπτωση είναι οξύμωρο οι επικεφαλής της παρούσας διοίκησης,  που τόσο πάθος είχαν επιδείξει επι Προσαλικα για τη δήθεν υποβάθμιση της βαλκανικής παρουσίας της χώρας μας, να μην  στηρίζουν τώρα την βαλκανική ένωση που παρακμάζει.
 Είτε γιατί η δική μας παρακμή είναι μεγαλύτερη, είτε γιατί μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες και όχι τα αγωνιστικά θέματα των Βαλκανίων.
Η ΕΟΠΕ πάντως δικαιολόγησε το τρίτο γράμμα της, αφού ασχολείται μόνο με την Πετοφαίριση επειδή από εκεί προέρχονται οι ψήφοι και όχι με το Μπιτς Βόλει, που το έχουν βάλει στη μαύρη λίστα και το απαξίωσαν σε δυο χρόνια.
Ας ανοίξει την τηλεόραση του ο  ποδοσφαιρικός παράγοντας Αχιλλέας Μαυρομάτης που τυγχάνει και πρόεδρος του βόλει, κι ας δει τι γίνεται στο Λονδίνο, στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλει.
Ανάλογες εικόνες είχαμε στη Ρόδο, στο Ξυλόκαστρο, στην Αθήνα, πριν προλάβουν να το υποβιβάσουν σε διοργανώσεις τύπου Ρεθύμνου, με λεφτά της ΕΟΠΕ και ετοιμόρροπες σκαλωσιές.
Ο πρόεδρος πάντως χαρακτηρίζεται από το «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη», κι όταν «αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν» κρύβεται και αφήνει τους άλλους να εκτεθούν.
Για το μείζον θέμα της ΑΕΚ , αν και έγκριτος νομικός, έσπρωξε τον Στουραίτη να βγει στον Τύπο και να μιλήσει, για να μην εμπλακεί ο ίδιος σε δύσκολες καταστάσεις και κακοκαρδίσει τον φίλο του πρόεδρο. Ο Ηλιόπουλος το έλεγε «στρίβειν δια του αρραβώνος».