Σελίδες


Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ενισχυμένη η Νίκη Αλεξ/πολης, ξεκίνησε προετοιμασία για την Α2 γυναικών



Η Νίκη Αλεξανδρούπολης έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Από τα τέλη της δεκαετίας του 80 και έως τα τέλη του 90, συγκαταλέγονταν μέσα στις μεγαλύτερες και πιο υπολογίσιμες δυνάμεις του, ενώ στο ενεργητικό της έχει καταγράψει μια ευρωπαϊκή συμμετοχή και μια παρουσία στο φαιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας.
Μετά από μια περίοδο … σιωπής, η Νίκη επανέρχεται στα ψηλά και θέλει να ξανακάνει αισθητή την παρουσία της. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Έβρου επέστρεψε στις μεγάλες κατηγορίες από την αφάνεια του τοπικού πρωταθλήματος και θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α2. Το έργο της δύσκολο, όμως υπάρχει πίστη ότι θα μπορέσει να εδραιωθεί και να καθιερωθεί.


Εδώ και λίγες ημέρες τα κορίτσια της Αλεξανδρούπολης έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τεκτονίδη χάρη στον οποίο πανηγύρισαν αήττητα πέρυσι την άνοδο. Σε καθημερινή βάση δουλεύουν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την ενδυνάμωση, ενώ έχουν και την πρώτη τους επαφή με μπάλα στο γήπεδο. 

Ενίσχυση με μεταγραφές 

Για την ενίσχυση της Νίκης ώστε να διεκδικηθεί ο δύσκολος στόχος της παραμονής, η διοίκηση σε συνεργασία με τον κ. Τεκτονίδη προχώρησε στις εξής μεταγραφικές κινήσεις 
1.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Ευγενία από Γ.Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ
2. ΚΑΝΔΥΛΗ Αναστασία Γ.Α.Σ. από ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ
3. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελική από Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ
4. ΒΟΓΙΑΤΖΗ Ειρήνη από Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ
5. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη από ΚΟΜΟΤΗΝΗ
6. ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ Βασιλική από Γ.Α.Ν.Σ. ΙΡΙΣ

Οι αντίπαλοι 

Η Νίκη θα συμμετάσχει σε όμιλο με 13 ομάδες θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου, τον Άρη Θεσνικης, τον Αρίωνα, την Ελασσόνα, τον Επίκουρο Πολίχνης, τον Ερμή Δράμας, τον Ηρακλή Ιωαννίνων, την ΕΑΛάρισας, το Μέγα Αλέξανδρο, τη Νέα Γενεά, τον ΕΟΣταυρούπολης και τον Φιλαθλητικό Λαρισαίκό.
Το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας γυναικών θα αρχίσει στις 20 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί ως 28/4/2013.

πηγη www.antitypos.blogspot.com