Σελίδες


Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗΝ Α2!


Πρώτη με Παντίρη, Χριστοηλία και Αμαριανάκη

Πρώτη με Παντίρη, Χριστοηλία και Αμαριανάκη
Με τον Ιπποκράτη Δήμητσα στο τιμόνι, έχοντας κρατήσει τον κορμό της περσινής ομάδας κι έχοντας άμεση συνεργασία με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, η ΓΕ Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Α2 ανδρών. Η προετοιμασία αρχίζει αύριο Δευτέρα 20/8 και η...
ΓΕΑ έχει ενισχυθεί με νέους παίκτες μεταξύ των οποίων οι Παντίρης, Χρηστοηλίας από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Αμαριανάκης (υιός του Σωτήρη Αμαριανάκη) από τον Απόλλων Καλαμαριάς και ο νεαρός διεθνής Χριστόφας που πέρυσι ήταν στα Νέα Μουδανιά. Σε εκκρεμότητα είναι η περίπτωση του Βασίλη Κυριακίδη ο οποίος θα έρθει από τον Εθνικό εφόσον ο Γραμματικάκης συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Εθνικό για τη θέση του κεντρικού.

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Έναρξη προετοιμασίας: 20 Αυγούστου
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ιπποκράτης Δήμητσας
ΗΡΘΑΝ: Νίκος Παντίρης (Π – Εθνικός), Χρήστος Χρηστοηλίας (Α – Εθνικός Αλ.), Γιώργος Αμαριανάκης (Α – Απόλλων Καλαμαριάς), Νίκος Χριστόφας (Κ – Νέα Μουδανιά)
ΕΜΕΙΝΑΝ: Χρήστος Κίτσιος (Α – ΓΕΑ), Κώστας Κίτσιος (Δ – ΓΕΑ), Κώστας Χατζής (Π – ΓΕΑ), Γιάννης Δημητρούδης (Π – ΓΕΑ), Νίκος Αλεξάκης (Κ – ΓΕΑ), Βασίλης Κυριακίδης (Κ – Εθνικός Αλ.), Δημήτρης Δεληγιάννης (Α – ΓΕΑ), Χρήστος Κόττας (Α – ΓΕΑ), Σταύρος Αρχοντούδης (Α-Λ – ΓΕΑ), Βασίλης Βαξεβανίδης (Λ – ΓΕΑ), Ισίδωρος Δημητρούδης (Λ – εκτός δράσης)
ΕΦΥΓΑΝ:

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr