Σελίδες


Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Σεμινάρια με υψηλές παρουσίες

Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΡΑΤΖΗ-ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ.

Με επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 10 Αυγούστου το Περιφερειακό camp Ανάπτυξης ΕΣΠΕΘ (Ένωσης Θράκης - Ανατολικής Μακεδονίας) στα γήπεδα beach volley της Δημοτικής Πλαζ ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη, με παρουσία πολλών νέων αθλητών και αθλητριών και αρκετών προπονητών από την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και την Κομοτηνή.
Το camp ξεκίνησε με σεμινάριο ενημέρωσης των προπονητών σε τεχνικά και οργανωτικά θέματα από τον Τεχνικό Υπεύθυνο Ανάπτυξης Beach Volley της ΕΟΠΕ Αντώνη Πούμπουρα και ακολούθησε ανοικτή προπόνηση στην οποία συμμετείχε και ο Γιάννης Ανδρεάδης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και υπεύθυνος των τμημάτων Ανάπτυξης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης .

Την προπόνηση παρακολούθησαν και το μέλος της ΕΣΠΕΘ Ειρήναρχος Κεμανετζής, ο Επίκουρος καθηγητής Πετοσφαίρισης του ΔΠΘ Θανάσης Κασαμπαλής, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάσης Μουστακίδης και ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παίδων, Μάκης Δημητριάδης.