Σελίδες


Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Με 3 αθλητές του Εθνικού Αλεξ/πολης η 12αδα της Εθνικής Εφήβων



Αναχωρεί την Δευτέρα για το Ζρένιανιν της Σερβίας η Εθνική Εφήβων εν όψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σερβίας (7-12 Αυγούστου), διοργάνωση που θα αποτελέσει το κρισιμότερο τεστ για τους Τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε Δανία-Πολωνία (22/8-3/9).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Καζάζης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Χατζόπουλος Δημήτριος, Δαλακούρας Ανέστης, Κουμεντάκης Ραφαήλ (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης), Σκαρλατίδης Ιωάννης (ΕΣΟΠ Επίκουρος), Πρωτοψάλτης Αθανάσιος, Στίγγας Κάσανδρος (ΑΟ Παναθηναϊκός), Μαυραγάνης Νικόλαος (ΓΕ Παναχαϊκή), Στεφανίδης Χρήστος (ΑΣ Άρης), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Λιόντας Μιχαήλ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Ζήσης Δημήτριος (ΑΟ Πρεβέζης), Τζιουμάκας Γεώργιος (Γ.Σ. Ηρακλής).

Βοηθός του κ. Καζάζη θα είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος, αρχηγός αποστολής το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, Κωνσταντίνος Κυριάκου, στατιστικολόγος ο Σομπόνης, φυσιοθεραπευτής ο Βαγγέλης Κοντογιάννης, ενώ στη διοργάνωση θα «σφυρίξει» και ο Έλληνας διαιτητής Φώτης Μαρκάτης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο «Κρίσταλ Χολ» χωρητικότητας 2.800 θεατών και η Εθνική στην πρώτη φάση θα αγωνιστεί στον Α’ όμιλο κόντρα στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

πηγη www.volleyball.gr