Σελίδες


Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Μία νίκη και μία ήττα, αλλά σήμερα τα σπουδαία για Καβαρατζή / Κοντοστάθη


ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ: ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U20 - ΑΥΣΤΡΙΑ

Νικηφόρα «εκκίνηση» για Καβαρατζή / Κοντοστάθη
Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κάτω των 20 που φιλοξενείται στο Χάρτμπεργκ της Αυστρίας οι Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης (Νο 13), αφού επιβλήθηκαν με 2-0 (21-16, 21-16) των Ισραηλινών Καραβάνι / Γκόλντριν (Νο 12)...
Το ελληνικό δίδυμο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα σημείωσε την πρώτη του νίκη και σίγουρα θα μπορεί να βλέπει το μέλλον του στο Α' γκρουπ της διοργάνωσης πιο αισιόδοξο σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επόμενη αναμέτρηση για τους Καβαρατζή / Κοντοστάθη απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος με το φαβορί του γκρουπ και της διοργάνωσης, τους Αυστριακούς Βίντερ / Πετουσκούσνιγκ (Νο 1).

Αύριο ολοκληρώνονται οι αναμετρήσεις της Ελληνικής ομάδας απέναντι στους Γερμανούς Γκούκες / Πονιεβάτζ (Νο 24)

Ήττα, αλλά αύριο τα σπουδαία

Την ήττα με 2-0 (21-16, 21-12) υπέστησαν οι Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης (Νο 13) στον δεύτερο αγώνα τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κάτω των 20 που φιλοξενείται στο Χάρτμπεργκ της Αυστρίας, από τους Αυστριακούς (Νο 1) Βίντερ / Πετουσκούσνιγκ και αύριο...
στις 12:10 ώρα Ελλάδος θα παίξουν την πρόκριση στην επόμενη φάση με τους  Γερμανούς Γκούκες / Πονιεβάτζ (Νο 24).

Όλα θα κριθούν αύριο για το Ελληνικό δίδυμο που ανάλογα το δικό τους αποτέλεσμα και του άλλου αγώνα του Α' γκρουπ που συμμετέχουν μπορούν να καταταγούν από πρώτοι ως τέταρτοι.

Στο παιχνίδι με τους Αυστριακούς η ελληνική ομάδα προσπάθησε, όμως οι αντίπαλοι τους ήταν ανώτεροι και παίζοντας στην έδρα τους πήραν την νίκη.

πηγη www.volleynews.gr