Σελίδες


Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Με Ράιτς και Μίτρεφ ο νέος Εθνικός!


Γράφει ο Γιώργος Πανταζίδης στον ΑΝΤΙ-ΤΥΠΟ
ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΒΟΛΕΙ - ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: "ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ"

 Με γοργούς ρυθμούς σχεδιάζεται ο νέος Εθνικός υπό τον Σάκη Μουστακίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός, μετά από χρόνια παρουσίας στην ομάδα από διάφορα πόστα, κλήθηκε να αναλάβει την μεγάλη ομάδα και να την οδηγήσει στα ψηλά της Α1 ανδρών. Και με δεδομένου ότι η οριστικοποίηση της συμφωνίας άργησε να γίνει και σε 15 ημέρες η προετοιμασία ξεκινά, οι ρυθμοί συγκρότησης του ρόστερ επιταχύνονται.
Στις βασικές προτεραιότητες του νέου προπονητή του Εθνικού είναι η παραμονή των Ελλήνων της περσινής ομάδας παράλληλα με την διευθέτηση του προβλήματος που απασχόλησε τον πασαδόρο και αρχηγό της Ακη Σιδηρόπουλου, ώστε να βρίσκεται στην πόλη και να μην χάνει προπονήσεις. Από εκεί και πέρα όλη η προσοχή στρέφεται στην απόλυση δυο ξένων παικτών για τα θέσεις του διαγώνιου και του λίμπερο.
Για το λίμπερο το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα, αν και δίνεται προτεραιότητα στον περσινό Βούλγαρο Ατανάς Μίτρεφ που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, στο θέμα του διαγώνιο, φαίνεται να γίνονται αστραπιαίες κινήσεις. Και μάλιστα, να βρισκόμαστε λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις. Πιο συγκεκριμένα, κοντά στην επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη , βρίσκεται ο Κροάτης διαγώνιος Ιβάν Ράιτς.
Πριν από δυο χρόνια με συμπαίκτη τότε τον Αραβα Τζάσιμ Αλ Ναχμπάν ο Ράιτς ξεκίνησε τη σεζόν στον Έβρο και είχε ηγετικό ρόλο στον Εθνικό, πρωταγωνιστώντας σε δυο θριάμβους επί του Ολυμπιακού και της ισχυρής τότε ΕΑΠάτρας. Ωστόσο στη μέση της χρονιάς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Ο Κροάτης με ιταλικό διαβατήριο πήγε στην Πινέτο και στην Πιατσέντσα και πλέον είναι έτοιμος να ξαναγυρίσει στον Εθνικό πιο έμπειρος και πιο δυνατός. Ο Ράιτς που αγαπήθηκε από το φίλαθλοι κοινό της πόλης είναι διαγώνιος, 24 ετών (1989, 2.02) και οι συζητήσεις με τον Μουστακίδη είναι προχωρημένες.

«Μεγάλες οι προκλήσεις …» για τον Σάκη Μουστακίδη

Σε δηλώσεις του ο κ. Μουστακίδης τόνισε ότι «είναι αλήθεια ότι ήταν και δική μου επιθυμία να αναλάβω τις τύχες της ομάδας, μετά από τόσο χρόνια που την υπηρέτησα από διάφορα πόστα. Οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή παράδοση του συλλόγου και να τερματίσουμε λίγο ψηλότερα από την καλή περσινή χρονιά. Θέλω να βάλω 2-3 πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας, και να μπορέσουμε να εντάξουμε και κάποιους νέους αθλητές ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες». Σύμφωνα με τον κ. Μουστακίδη, "η προετοιμασία θα ξεκινήσει λίγο μετά τον δεκαπενταύγουστο, αν και χωρίς τους Κουμεντάκη, Δαλακούρα και Ράιτς οι οποίοι θα ενταχθούν από τον Σεπτέμβριο, ενώ θέλουμε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες".

πηγη anti-typos.blogspot.com