Σελίδες


Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ!!!

Κίνητρο ο Μουστακίδης 
Γράφτηκε από  

    Κίνητρο ο Μουστακίδης













Η παρουσία του Σάκη Μουστακίδη στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν αυτή που έπεισε τον 23χρονο Κώστα Βλαχόπουλο να κάνει αποδεκτή την πρόταση των «κυανόλευκων» και πλέον να θεωρείται παίκτης της ομάδας του Έβρου…
 Την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Βλαχόπουλος καθώς οι Θρακιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον νεαρό πασαδόρο κλείνοντας έτσι το θέμα της πάσας στο φετινό ρόστερ…
Ο Κώστας Βλαχόπουλος λίγο μετά την συμφωνία με τους «κυανόλευκους» του Έβρου μιλώντας στο Greekvolley.com υπογράμμισε  «Ο Εθνικός είναι μια ιστορική ομάδα με παράδοση στο βόλεϊ. Αγαπούν αυτό που κάνουν και στηρίζουν την ομάδα. Ένα επιπλέον κίνητρο για να δεχτώ την προσφορά ήταν η παρουσία του Θανάση Μουστακίδη στον πάγκο.
Είναι από τους καλύτερους πασαδόρους εάν όχι ο καλύτερος που έχει περάσει από το Ελληνικό βόλεϊ και έτσι θα μπορέσω να μάθω πολλά περισσότερα πράγματα που θα με βοηθήσουν στην καριέρα μου.
Επίσης θέλω να προσθέσω ότι πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ευγένεια με την οποία μου μίλησε ο πρόεδρος του ΤΑΑ, κύριος Τζίμας στην πρώτη μας τηλεφωνική επικοινωνία».
πηγη www.greekvolley.com