Σελίδες


Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.


Μετά την στήριξη της Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης στο ψηφοδέλτιο του Μελισσουργού και ο Εθνικός Αλεξ/πολης  δηλώνει ανοικτά την υποστήριξή του με την συμμετοχή του μέλους της διοίκησης του τμήματος Βόλεϊ του συλλόγου του Γιώργου Φλετούρη.


Δυναμική είσοδο στα κοινά του βόλεϊ και στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΠΕ στο πλευρό του Γιώργου Μελισσουργού ετοιμάζουν ο Φοίνικας Σύρου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και μάλιστα οι συριανοί θα εκπροσωπηθούν με τον πρόεδρο τους Δημήτρη Παλιόπορτα!
Ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου, είχε ψηφιστεί ο κορυφαίος παράγοντας του βόλεϊ για την περίοδο 2011-12 και είναι από τα πρόσωπα που συγκεντρώνει συμπάθειες από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα ο ίδιος πήγε στην ΕΟΠΕ και υπέβαλε την υποψηφιότητα του για το ψηφοδέλτιο.

Από την άλλη, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, και από την εποχή του αείμνηστου Μιχάλη Παρασκευόπουλου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει και πάλι υποψήφιο στις εκλογές της ΕΟΠΕ.

Ο πρωην αθλητής και παράγοντας του ΤΑΑ Εθνικός, ο Γιώργος Φλετούρης θα εκπροσωπήσει τον ιστορικό σύλλογο που έχει συνδέσει το όνομα του με την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο Φλετούρης δικηγόρος στο επάγγελμα, ήταν ο ένας από τους δύο υποψηφίους του Εθνικού καθώς και ο αντιπρόεδρος Μανώλης Βουκουρεσλής εξέφρασε αρχικά την επιθυμία να συμμετάσχει. Μέχρι αύριο αναμένεται να στελεχωθούν οι υποψήφιοι των Αχιλλέα Μαυρομάτη, Γιώργου Μελισσουργού και οι δύο πλευρές κάνουν προσπάθειες για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν πιο νέους και πιο δυναμικούς παράγοντες που θα κληθούν να βγάλουν το ελληνικό βόλεϊ από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

πηγη www.volleynews.gr