Σελίδες


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Με ελπίδες στη Δανία οι Έφηβοι


Με ελπίδες στη Δανία οι Έφηβοι

Με μία αλλαγή, σε σχέση με την 12άδα που διακρίθηκε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, θα αναχωρήσει η εθνική ομάδα των Εφήβων για τη Δανία, όπου θα αγωνιστεί στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παρόντες θα είναι 4 Εβρίτες και συγκεκριμένα οι Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Χατζόπουλος και Σκαρλατίδης όπως φυσικά και ο Ορεστιαδίτης Γιώργος Σταυρόπουλος, βοηθός τους Στέλιου Καζάζη.

Όσον αφορά στην δωδεκάδα, είχαμε μία αλλαγή σε σχέση με το Βαλκανικό.Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαδούρας πήρε τη θέση του Νίκου Μαυραγάνη στο κέντρο, ενώ οι υπόλοιποι έντεκα είναι οι: Γιώργος Τζιουμάκας, Μιχαήλ Λιόντας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιάννης Σκαρλατίδης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Χατζόπουλος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Κάσανδρος Στίγγας, Χρήστος Στεφανίδης και Δημήτρης Ζήσης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέλιος Καζάζης θα έχει συνεργάτη τον Γιώργο Σταυρόπουλο, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης και ο φυσιοθεραπευτής Βαγγέλης Κοντογιάννης. Αρχηγός είναι το μέλος του ΔΣ, Γιώργος Μανωλόπουλος και δημοσιογράφος-απεσταλμένος του ΠΣΑΤ ο Γιώργος Μαντζιούκης.

Στην πόλη Ράντερς της Δανίας, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ισπανία (24/8, 15:00), Βουλγαρία (25/8, 20:00), Δανία (26/8, 17:30), Γερμανία (27/8, 20:00) και Τουρκία (29/8, 17:30)

ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr