Σελίδες


Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: ΖΑΝΓΚ ΞΙ / ΞΟΥΕ - ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ 2-0 (21-17, 21-16)


Έχασαν αλλά ελπίζουν...
Την ήττα με 2-0 (21-17, 21-16) σε 40΄ γνώρισαν οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη από τις κινέζες Ζανγκ Ξι / Ξούε στον τρίτο και τελευταίο αγώνα τους στον Β΄όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Η ελληνική ομάδα περιμενει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα για να μάθει εάν θα προκριθεί. Εάν χάσουν οι ρωσίδες Βοζάκοβα / Βασίνα η ελληνική ομάδα θα προκριθεί πιθανότατα στα μπαράζ για μια θέση στην 16αδα...
τον δεύτερο αγώνα της ημέρας Κουν / Ζούμγκερ - Βασίνα / Βοζάκοβα. Σε πέντε αναμετρήσεις στο παρελθόν με τις κινέζες η ελληνική ομάδα δεν έχει σημειώσει νίκη. Οι Ζανγκ Ξι / Ξούε είναι Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και χάλκινες Ολυμπιονίκες στο Πεκίνο και όπως έδειξαν και στον αγώνα ήταν ανώτερες σε όλους τους τομείς και ειδικά στο σερβίς και στην αλλαγή.
Η ελληνική ομάδα ήταν νευρική, δεν εκμεταλεύτηκε τις κόντρα επιθέσεις, ενώ χάθηκαν ευκαιρίες για περισσότερες άμυνες αλλά κανείς δεν παραγνωρίζει την υψηλή τεχνική των δύο κινέζων.
Στο 1ο σετ οι δύο ομάδες ήταν μαζί μέχρι το 10-10 αλλά οι κινέζες ανέβασαν στροφές και πήραν τη διαφορά. Στο 2ο σετ οι κινέζες ξεκίνησαν με το 6-0, άνοιξαν τη διαφορά στο +8 (17-9). Τα σερβίς της Αρβανίτη στην πίσω ζώνη χάλασαν την υποδοχή των κινέχων κι έφεραν σερί 6-0 για την ελληνική ομάδα που μείωσαν σε 17-15 αλλά η Ξι και τα σερβίς της Ξούε διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Στατιστικά - ΕΔΩ

πηγη www.volleynews.gr