Σελίδες


Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Κασαμπαλής-Κεσκίνης πρώτοι στο τουρνουά Beach Volley στη Χαλκιδική!!


Σαρώνει η Αλεξανδρούπολη στο Beach Volley!!!

LIPTON ICE TEA SATELLITE SERIES 2012
«Μπλε όνειρο» στη Σάνη
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε σε όλους τους παρευρισκόμενους το τουρνουά στο Καμπιγκ Blue  Dream που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11-12 Αυγούστου στη μαγευτική παραλία Σάνη της Χαλκιδικής...
Το τουρνουά ηταν ένα ακόμη της σειρά των Lipton Ice Tea Satellite και έλαβαν μέρος συνολικά 24 ομάδες (10 ανδρών, 6 γυναικών, 8 μεικτού), μεταξύ των οποίων ομάδες από Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική αλλά και πολλοί παραθεριστές του κάμπιγκ που φιλοξένησε την διοργάνωση.

Πέρα από την ομορφιά της τοποθεσίας, απολαυστικό ήταν και το αγωνιστικό θέαμα αφού κατά τη διάρκεια του διημέρου έγιναν συναρπαστικοί αγώνες, πολλοί εκ των οποίων κρίθηκαν στον πόντο.

Στους άνδρες, είχαμε την επικράτηση της ομάδος από την Αλεξανδρούπολη Κασαμπαλή-Κεσκίνη (τριταθλητές ελλάδος στα τζούνιορ) επί των 'τοπικών' (Μουδανιά) Ροδοβίτη-Χατζηιορδάνου, ενώ στις γυναίκες επικράτησαν οι Συμεωνίδου/Σκινταρένκο (από Αθήνα) επί των Σακιζλή/Κατικαρίδου (Θεσσαλονίκη). Η νεαρή Σκινταρένκο ανακηρύχθηκε και MVP του τουρνουά αφού κατάφερε να πάρει το χρυσό και στο Μεικτό με συμπαίκτη τον Κασαμπαλή, επικρατώντας δύσκολα του εξαιρετικού διδύμου Σαλταφερίδου/Χαλκιά.

Στα ενδιαφέροντα του τουρνουά ηταν η συμμετοχη ερασιτεχνών αθλητών και από άλλα σπορ όπως Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ, οι οποίοι και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στο Μπιτς Βόλει. Επίσης είχαμε εξαιρετικές εμφανίσεις από 'οικογενειακά' δίδυμα διαφορετικών γενεών (πατέρας-κόρη, πατέρας-γιός) αλλά και παλαίμαχο ελληνοαμερικανό αθλητή με εμπειρία σε τουρνουα της AVP (ηττηθηκαν με τον συμπαικτη του στον ημιτελικό με 11-10 στο ται μπρεικ, στο πιο συναρπαστικο ισως ματς του τουρνουά).
 
Οι νικητές κέρδισαν δώρα από τους χορηγούς Lipton Ice Tea και Wilson (επίσημη μπάλα του beach volley) αλλά και από το φιλόξενο Κάμπιγκ Blue Dream και το beach bar Ανεμος.

πηγη www.volleynews.gr