Σελίδες


Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Ο.ΠΕ. : Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑ

Ασφαλιστικά μέτρα για τις εκλογές κατέθεσε η κίνηση Volley2012

Για μια ακόμη φορά τα δικαστήρια θα κληθούν να παίξουν τον ρόλο τους κατά την προεκλογική περίοδο της ΕΟΠΕ, καθώς η Κίνηση Volley2012 με υπογραφές της Νίκης Ρέντη και ΓΕΑ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ομοσπονδίας και της απόφασής της να προκηρύξει εκλογές την 1η Σεπτεμβρίου στον Βόλο.

Όσο περνάνε οι μέρες και η ημερομηνία των εκλογών έρχεται ολοένα και πιο κοντά, μάλλον χάνεται η ψυχραιμία και η λογική από ορισμένους…
Έτσι λοιπόν η Κίνηση Volley2012 προσπάθησε να… ταράξει τα νερά και να προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την διοίκηση της ΕΟΠΕ, χωρίς ωστόσο να το πετύχει και ουσιαστικά να εκτεθεί…
Ο επικεφαλής της κίνησης Γιώργος Μελισσουργός (με τις υπογραφές των ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Νίκη Ρέντη) κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης του ΔΣ της ΕΟΠΕ να προκηρύξει εκλογές για την 1η Σεπτεμβρίου στο Βόλο.
Η κίνηση αυτή έγινε σήμερα το πρωί, αφού οι εμπνευστές της πίστευαν ότι θα έβρισκαν ελεύθερο πεδίο για να πάρουν την πολυπόθητη απόφαση (λόγω της ημέρας και της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί δικηγόρος για να εκπροσωπήσει την ΕΟΠΕ) κι αυτός ήταν ο λόγος που ο νομικός τους σύμβουλος απάντησε αρνητικά στο εύλογο αίτημα της ΕΟΠΕ για να συζητηθεί η υπόθεση την Δευτέρα, επιμένοντας στην άμεση εκδίκαση της.
Την απάντηση όμως έδωσε το μεσημέρι το Δικαστήριο, το οποίο απέρριψε με κατηγορηματικό τρόπο το αίτημα για προσωρινή διαταγή και όρισε την 24η Αυγούστου προκειμένου να εκδικάσει το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων.
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης σχολιάζοντας τις ενέργειες του Γιώργου Μελισσουργού και της Κίνησης Volley2012 τόνισε «Όσο και αν κάποιοι που φοβούνται την λαϊκή ετυμηγορία προσπαθούν να μην πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες, οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά και τα σωματεία θα αποφασίσουν το ποιοι θα οδηγήσουν το βόλεϊ στην επόμενη μέρα». 
πηγή:greekvolley.com
 
 

Στηρίζει Μαυρομάτη όλο το ΔΣ

Τη στήριξη όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας εξασφάλισε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην προεδρία.
Αναλυτικά τα 20 μέλη συνυπέγραψαν την παρακάτω ανακοίνωση:
"Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Μαυρομάτη για την Προεδρεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας και ξεκινά μια νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια. 
Εμείς,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ,  τα τελευταία δύο χρόνια συμπορευτήκαμε και αντιμετωπίσαμε μαζί αφενός τα τεράστια εμπόδια που έβαλε η προηγούμενη Διοίκηση της Ομοσπονδίας λίγες μέρες πριν από την παραίτησή της, την έλλειψη διαφάνειας και δημοκρατίας που επικρατούσε στη λειτουργία της Ομοσπονδίας και αφετέρου τη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ τα οποία διαχειρίστηκαν οι προηγούμενες διοικήσεις.  Όλα αυτά μέσα σε οικονομικές συνθήκες πρωτόγνωρες για την ελληνική κοινωνία. 
Δώσαμε τη μάχη της επιβίωσης της Ομοσπονδίας, με στόχο τη στήριξη των σωματείων, που αποτελούν το κύτταρο του αθλητισμού. Λειτουργήσαμε με δημοκρατία και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της ομοσπονδίας  (ΔΣ, Επιτροπές,  ΓΣ).  Πήραμε αποφάσεις που βοηθούν την ανάπτυξη του αθλήματος και βοηθούν τα Σωματεία να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.
Σήμερα πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί. Για το λόγο αυτό θέτουμε τον εαυτό μας στη διάθεση του Αχιλλέα Μαυρομάτη έτσι ώστε από οποιαδήποτε θέση ευθύνης κρίνεται απαραίτητο,  να στηρίξουμε την προσπάθεια εξυγίανσης και ανάπτυξης του αθλήματος που υπηρετούμε.
Τα μέλη του ΔΣ ΕΟΠΕ:
Γιάννης Στουραϊτης Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
Κωστής Ψαρουδάκης Ο.Π. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Παναγιώτης Σιδέρης Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ
Σοφία Πική ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Ανδρέας Βαλσαμής ΈΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
Απόστολος Βέτσας ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2004
Κωνσταντίνος Βλάσσης Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80
Χρήστος Βογιατζής Σ.Π.Α ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Γιώργος Διονάς ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 
Κωνσταντίνος Κυριάκου Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Βαρβάρα Λάγιου Α.Κ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Γιώργος Μανωλόπουλος Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αναστάσιος Πέτκος Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ
Δημήτρης Ράπτης Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ
Αθανάσιος Ρέρρας Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Χρήστος Σύλλας Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ
Παναγιώτα Τουρσούγκα Α.Ο.Ν. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Νεκτάριος Χαλβατζής Α.Ο.Π. ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ
Παναγιώτης Χρυσοχόου Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"
 πηγή:contra.gr